Okan Buruk'tan Tanguy Ndombele ile özel görüşme! Konyaspor maçı son şans...

Galatasaray'ın Fransız oyuncusu Tanguy Ndombele, Konyaspor maçına ilk 11'de çıkacak. Teknik direktör Okan Buruk, Ndombele ile özel bir görüşme yaparak bu şansı iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

Galatasaray'da, hafta sonu oynanacak Konyaspor maçında, Tanguy Ndombele forma giyecek.

KADER MAÇI OLACAK

Büyük umutlarla transfer edilen ama istenen performansı sergileyemeyen Fransız futbolcunun, Cim-Bom'daki kariyeri için bu 90 dakika büyük önem taşıyor. Teknik kadronun 11'de başlatmayı düşündüğü 26 yaşındaki oyuncunun kaderi, büyük oranda bu maçtaki performansına göre belli olacak.

3.2 MİLYON EURO MALİYETİ VAR

Ndombele'nin iyi oynaması halinde, durumunun yeniden gözden geçirileceği öğrenildi. Bedava kiralanmasına karşın 3.2 milyon euro yıllık maliyeti bulunan ve bu nedenle yolların ayrılması halinde en az 1.6 milyon euro fatura çıkaracak olan Ndombele için karar, 1-2 hafta içinde netleşecek.

(Milliyet)

Okan Buruk'tan Tanguy Ndombele ile özel görüşme! Konyaspor maçı son şans... ile ilgili etiketler Tanguy Ndombele Okan Buruk Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Diyarbakır'da kadın cinayeti: Uzman çavuş M. Recai Işık eşini katledip kafasına sıktı

Boşanma aşamasındaki eş cinayetlerine bir yenisi Diyarbakır'da eklendi... Uzman çavuş Muhammed Recai Işık boşanma aşamasındaki eşi Bedriye Işık'ı çarşıdaki bir iş yerinin önünde tabancayla öldürdü, ardından kafasına sıkarak kendi yaşamına da son verdi.