Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisi ile ilgili gerçeği ilk kez açıkladı! Amerikan dizisinden uyarlanmış...

Yıllar sonra Kurtlar Vadisi dizisi hakkında konuşan Oktay Kaynarca bilinmeyen bir gerçeği açıkladı. Kaynarca, dizinin aslında bir Amerikan dizisinden uyarlandığını açıkladı.

Candaş Tolga Işık'ın Kafa TV'deki yeni programı Fenomen'e katılan Oktay KaynarcaKurtlar Vadisi ile ilgili gerçeği ilk kez açıkladı

Oktay Kaynarca, Türk televizyon tarihinin en ikonik ve unutulmaz yapımlarından biri olan "Kurtlar Vadisi" dizisinin efsane karakteri Laz Ziya'nın damadı Süleyman Çakır'a hayat vermişti.

Oktay Kaynarca, Candaş Tolga Işık'ın Kafa TV'deki yeni programı Fenomen'e konuk olduğunda, "Kurtlar Vadisi"nde canlandırdığı Çakır karakterinin ölüm sürecini anlattı.

Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisi ile ilgili gerçeği ilk kez açıkladı! Amerikan dizisinden uyarlanmış...

AMERİKAN DİZİSİNDEN UYARLANMIŞ

Ünlü oyuncu, programda "Kurtlar Vadisi" ile ilgili birçok kişinin bilmediği bir bilgiyi de paylaştı.

Kaynarca, dizinin aslında bir Amerikan dizisinden uyarlandığını açıkladı. Büyük Tuzak isimli diziden uyarlama olan dizi ile ilgili bu gerçek ilk kez açıklandı. 

Kaynarca, "İşin orijinalini söyleyeyim ben size. O zamanlar TRT'de "Büyük Tuzak" diye bir dizi oynuyordu. Bu dizi Amerikan formatıydı. Biz bayıla bayıla seyrediyorduk. Sonra ben Osman'ın yanına gittim. 'Böyle bir dizi var, iyi formatlanırsa kıyamet koparır' dedim. Sonra bu iş soğudu. Bir süre sonra Osman beni çağırdı aynı projeden bahsetti ve 'Projeyi yapmaya karar verdik' dedi." diye konuştu.

Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisi ile ilgili gerçeği ilk kez açıkladı! Amerikan dizisinden uyarlanmış... - Resim : 2

"KAFA KESME SAHNESİ GERÇEK BİR HİKAYEDEN UYARLANDI"

Kaynarca ayrıca Kurtlar Vadisi ile ilgili şunları söyledi:

"Çakır'ın ölmesi kararının ardından Osman Sınav'ın canı çok sıkkındı, sette büyük bir moral bozukluğu vardı. Çoğu hafızalara kazınan repliğim bana aitti. Kafa kesme sahnesi gerçek bir hikayeden uyarlandı. Çakır'ın en sadık dostu Memati'ydi, Polat'la çok yakın olması doğru değildi."

 

Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisi ile ilgili gerçeği ilk kez açıkladı! Amerikan dizisinden uyarlanmış... ile ilgili etiketler Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malatya depremi ER TV canlı yayınında! "Aman Ya Rabbim korkunç"

Malatya'daki 5.9 büyüklüğündeki deprem yerel televizyon kanalı ER TV'nin canlı yayınına yansıdı. Programın sunucusu Hülya Kaya'nın büyük korku yaşadığı anlarda "aman yarabbim korkunç" dediği duyuldu.