Olimpiyat değil eşcinsel tanıtımı! Fransa'da rezaletler bitmiyor! Sen Nehri'nde skandal görüntüler!

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nın açılış kutlamalarındaki rezaletlerin etkisi devam ederken bu kez de Fransa'da Sen Nehri yanında kurulmuş olan eşcinsel platformunda rezil görüntüler gündeme geldi.

Fransa'nın başkenti Paris'teki 2024 Yaz Olimpiyatları'nın 26 Temmuz'daki açılış töreni, bazı performanslar nedeniyle tartışma yarattı. Çoğu LGBT sanatçılar tarafından sunulan bir performans, dini değerlerle "alay ettiği" gerekçesiyle eleştirildi.

Fransız şarkıcı Philippe Katerine'in başrolünde olduğu performans, İtalyan ressam Leonardo da Vinci’nin ünlü eseri "Son Akşam Yemeği"nin modern bir canlandırması olarak ekrana geldi.

Dünya genelinde Hristiyan gruplar, bu performansı eleştirdi.

Fransız Katolik Kilisesi açılış töreninde "Hristiyanlık ile dalga geçilen ve alay edilen anlar" olduğunu söyleyerek tepki gösterdi.

Yaz olimpiyatları açılış töreninin sanat yönetmeni Thomas Jolly, koreografinin hiçbir grubu hedef almadığını, aksine "kapsayıcılık" üzerine olduğunu söyleyerek performansı savundu.

 Bu kez de Sen Nehri kenarında rezalet görüntüleri gündeme geldi. Eşcinsel kişilerin dans ettiği görüntüler tepki çekti.

Olimpiyat değil eşcinsel tanıtımı! Fransa'da rezaletler bitmiyor! Sen Nehri'nde skandal görüntüler! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Narin Güran'ın katili ya da katilleri bu videoda mı saklı? Kadını bakın nasıl susturdular?

Diyarbakır'ı Bağlar ilçesinde 21 Ağustos Çarşamba günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın 19 gün sonra bu sabah cansız bedenine ulaşılmıştı. Cenaze hazırlıklarına başlayan köyden sosyal medyaya servis edilen bir video ise Narin'in katilini ya da katillerini mi saklıyor sorusunu akıllara getirdi.