Ölümden dönen Reha Muhtar dine sarıldı

Bir dönemin en ünlü televizyoncularından biri olan Reha Muhtar, yaşadığı büyük sağlık sorunlarının ardından toparlanma sürecine girdi. Muhtar gazetecilere yaptığı açıklamada artık Allah ile yaşayacağını anlattı.

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar, geçirdiği sağlık sorunlarının ardından ilk kez kameralar karşısına çıktı. 19 Ağustos'ta evinde düşerek beyin kanaması geçiren ve yaklaşık iki ay boyunca hastanede tedavi gören Muhtar, taburcu olduktan sonra İstanbul Bebek'te görüntülendi.

İyileşme süreci

65 yaşındaki Muhtar'ın sağlık durumunun giderek iyileştiği bildirilmişti[1]. Yoğun bakımda entübe edilen ünlü ismin, ciğerlerindeki rahatsızlığın azalmasıyla birlikte tedavisine devam edildiği açıklanmıştı. Eski hayat arkadaşı Nilüfer de, "Reha Bey iyi. Gayet iyi... Daha da iyi olacak. Zamana ihtiyaç var biraz" açıklamasını yapmıştı.

İlk görüntüler

Taburcu olduktan sonra Bebek'te bir mekanda arkadaşıyla sohbet ederken görüntülenen Muhtar'ın, zayıfladığı ve halsiz göründüğü dikkat çekti. Ünlü televizyoncu, yanındakilerin yardımıyla ayakta durabildi.

Muhtar'ın açıklaması

Reha Muhtar, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. "Sağlık hayatta en önemli şey. 'Her şey benim' derken bir anda hayatta hiçbir şeyiniz kalmıyor" diyen Muhtar, yaşadığı zorlu sürece değindi. Ünlü isim, bundan sonraki yaşamını "Tanrıyla Allah'la yaşayacağım" sözleriyle özetledi.

Muhtar'ın iyileşme sürecinin devam ettiği ve rehabilitasyon aşamasına geçildiği belirtiliyor. Meslektaşları ve sevenlerinin yakından takip ettiği Reha Muhtar'ın, sağlığına tam anlamıyla kavuşması için bir süre daha dinlenmesi gerektiği düşünülüyor. 

Ölümden dönen Reha Muhtar dine sarıldı ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.