Ömer Döngeloğlu'nun konuşması gündem oldu: Köpeklere verdiğiniz zehiri ahirette size yutturacaklar!

Kamuoyunda sahipsiz sokak köpekleri düzenlemesi olarak bilinen ve toplumda büyük tartışmalara yol açan kanun teklifinin yasalaşması sonrası merhum vaiz ve tv programcısı Ömer Döngeloğlu'nun yıllar önce sokak köpeklerinin öldürülmesiyle ilgili verdiği vaaz gündem oldu.

Sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı.

Yasanın çıkmasının ardından Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde sokak köpekleri belediye ekipleri tarafından toplatılmaya başlandı.

Hayvanseverler başta olmak üzere pek çok kesim tarafından 'köpek itlaflarının' olacağı korkusu yaşanırken merhum vaiz ve tv programcısı Ömer Döngeloğlu'nun yıllar önce sokak köpeklerinin öldürülmesiyle ilgili vaazı gündem oldu.

"Allah ahirette o zehiri sana yutturacak aslanım. Hakim kanunda sana ceza bulamayabilir savcı sana ceza bulamayabilir. Vallahi toprağın altında o köpekle karşılaşacaksın. O sokak köpeği zannettiğin hayvanlar karşına gelip 'Allah'ım bu beni zehirledi.' diyecek. Seni beni kim kurtarır o zaman?"

 

 

 

Ömer Döngeloğlu'nun konuşması gündem oldu: Köpeklere verdiğiniz zehiri ahirette size yutturacaklar! ile ilgili etiketler köpek hayvan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İsmail Saymaz kime abi çekti? Gelen telefon yayına yansıdı: Tam o konuyu konuşuyorduk abi

Halk TV'nin Rota programında dün akşam canlı yayın kazası yaşandı. Gazeteci İsmail Saymaz, konuklarından biri olduğu programda telefonu çalınca fısırtıyla aramaya cevap verdi. Saymaz'ın sesi yayına yansıyınca kime sürekli "abi" dediği sosyal medyada merak konusu oldu.