Ordu'da astsubaya çarpıp şehit olmasına neden olan motosikletlinin tehlikeli videoları çıktı

Ordu'da "Dur" ihtarına uymayıp, kontrolünü kaybettiği motosikletiyle Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır'a çarpıp şehit olmasına neden olan Adem T.'nin tehlikeli sürüş videoları ortaya çıktı. Memleketi Sakarya'da son yolcuğuna uğurlanan Şehit Çangır'ın 20 gün önce sözlendiği öğrenildi.

Görev yaptığı Ordu'da motosikletli şahsın çarpması sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır için bugün memleketi Sakarya'da askeri tören düzenlenecek.

Henüz 27 yaşında sorumsuz bir motosikletçinin hayattan kopardığı Şehit Çangır, ardından toprağa verilecek.

Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi'nde dün saat 10.30 sıralarında meydana gelen olayda Turnasuyu Jandarma Trafik Kontrol noktasında görevli Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır'e çarpan motosikletli Adem T.’ye tedavisinin ardından bugün gözaltına alındı.

Öte yandan, Adem T.’nin motosikletiyle tehlikeli sürüş videoları ortaya çıktı. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Adem T., bir videosuna "Ekipman önemli arkadaşlar, siz giyin" notunu düştüğü görüldü.

Adem T.'nin bir videoda ise bir elinde telefonla tek teker üzerinde tek elle motosikletiyle akrobatik hareketler yaptığı görüldü.

Ordu'da astsubaya çarpıp şehit olmasına neden olan motosikletlinin tehlikeli videoları çıktı

20 GÜN ÖNCE SÖZLENMİŞ

Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır (27), memleketi Sakarya’da son yolculuğuna uğurlandı. Yaklaşık 20 gün önce Ordu’da göreve başlayan ve bu tarihlerde sözlenen Çangır’ın cenaze namazını imam olan amcası kıldırdı.

Ordu İl Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen törenin ardından dün memleketi Sakarya’ya getirilen şehit Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır için bugün tören düzenlendi.

Akyazı ilçesindeki Gazi Süleymanpaşa Camisi’nde düzenlenen törende babası Turgut ile şehidin 2 erkek kardeşi taziyeleri kabul etti. Törene ailesinin yanı sıra milletvekilleri, Sakarya Vali Yardımcısı Ersin Emiroğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ilçe belediye başkanları, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Nejdet Karaca, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı. Şehidin cenaze namazını imam amcası Muhammed Çangır kıldırdı. Cenazede babası Turgut ve annesi Asiye Çangır ile diğer yakınları gözyaşı döktü. Törenin ardından şehidin cenazesi dualarla Akyazı Merkez Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Şehidin yaklaşık 20 gün önce Ordu’da göreve başladığı, aynı tarihlerde de sözlendiği öğrenildi

Ordu'da astsubaya çarpıp şehit olmasına neden olan motosikletlinin tehlikeli videoları çıktı - Resim : 2

Ordu'da astsubaya çarpıp şehit olmasına neden olan motosikletlinin tehlikeli videoları çıktı - Resim : 3

 

Ordu'da astsubaya çarpıp şehit olmasına neden olan motosikletlinin tehlikeli videoları çıktı ile ilgili etiketler Ordu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.