Osmaniye'de 1 ton sahte bal yakalandı! Vatandaşa yedireceklerdi

Osmaniye’de jandarmanın düzenlediği operasyonda 1 ton sahte bal ele geçirildi. Yakalanan 2 şüpheli hakkında, kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye sokmak suçundan adli işlem başlatıldı.

Osmaniye'de jandarmanın düzenlediği baskında 1 ton sahte olduğu değerlendirilen bal ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, merkeze bağlı Cevdetiye Beldesi'nde sahte bal üretimi yapıldığı yönünde bilgiye ulaşıldı. Şüpheli E.B (42) ve A.U.'ya (35) ait ikamet ve işyerine baskın düzenleyen jandarma, yapılan aramalarda 36 adet teneke, 14 adet kavanoz ve 3 adet bidonda olmak üzere 1 ton sahte bal ele geçirildi.

Operasyonda yakalanan 2 şüpheli hakkında kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye sokmak suçundan adli işlem başlatıldı.

Osmaniye'de 1 ton sahte bal yakalandı! Vatandaşa yedireceklerdi

Osmaniye'de 1 ton sahte bal yakalandı! Vatandaşa yedireceklerdi - Resim : 2

Osmaniye'de 1 ton sahte bal yakalandı! Vatandaşa yedireceklerdi ile ilgili etiketler Osmaniye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bülent Ersoy neden 'Cenazeme kimse gelmesin' dedi? Ünlü magazinci açıkladı! "Kocamı bastım..."

Ahu Tuğba'nın cenaze törenine katılmaması sonrası linç edilen bunun üzerine de "Benim cenazeme kimse gelmesin" diye vasiyet eden Bülent Ersoy'un cenazeye neden katılmadığı ortaya çıktı. Tayyar Işıksaçan, "Ahu Tuğba bir röportajında 'Kocamı Bülent Ersoy'la bastım" demişti." ifadelerini kullanarak olayın çarpıcı detaylarını anlattı.