Oyuncu Cemre Baysel gündeme oturan cinayetler hakkında konuştu: "Instagram ve X bu kadar denetlenirken diğer uygulamaların bu kadar denetimsiz olması çok tuhaf"

Oyuncu Cemre Baysel gündeme oturan cinayetler hakkında konuştu. Sosyal medya platformlarının denetlenirken diğer uygulamaların nasıl bu kadar denetimsiz kullanılabildiğini sorgulayan Cemre Baysel ayrıca yaşananlar sebebiyle çok kızgın ve öfkeli olduğunu da açıkladı.

Ünlü oyuncu Cemre Baysel katıldığı bir davette gündeme ilişkin sorulan soruları yanıtladı. Bir çok kadın ünlünün aksine tüm duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Kızgın ve öfkeli olduğunu söyleyen sanatçı aynı zamanda denetimi olmayan sosyal iletişim platformlarını da eleştirdi.

 

Oyuncu Cemre Baysel gündeme oturan cinayetler hakkında konuştu: "Instagram ve X bu kadar denetlenirken diğer uygulamaların bu kadar denetimsiz olması çok tuhaf" ile ilgili etiketler Cemre Baysel cinayet kadın
GÜNÜN VİDEOSU

Ermenistan, Azerbaycan sınırına üzerine haç işaretli bayrak dikti!

Ermenistan, Azerbaycan ile olan sınırının üzerinde Haç işareti bulunan devlet bayrağı dikti. Ermenistan bayrağında normalde Haç işareti yer almazken, böyle bir adımın atılması Ermenistan'ın Haçlı Seferleri'ne atıf yaparak sözde gözdağı vermeye çalıştığı anlamında yorumlandı.