Oyuncu Elçin Sangu kuzeninin düğününde coştu! Çıplak ayakla oynadığı Çerkez Oyunu performansı gündem oldu!

Sadece oyunculuk yeteneği ile değil, güzelliği ve stili ile de Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Elçin Sangu son olarak kuzeninin düğününde çıplak ayakla oynadığı Çerkez Oyunu ile gündem oldu.

Elçin Sangu'nun kızıl saçları ve güzelliği ile büyüleyici olduğu kadar, Çerkes kimliği ile de gurur duyduğunu söylemesi ile de gündem olmuştu. Geçmiş yıllarda yaptığı "Ben Çerkezim" açıklamalarıyla da bu kimliğini sahiplendiğini ve bu konuda farkındalık yaratmak istediğini göstermişti.

Oyuncu Elçin Sangu kuzeninin düğününde coştu! Çıplak ayakla oynadığı Çerkez Oyunu performansı gündem oldu!

SERGİLEDİĞİ PERFORMANS DUDAK ISIRTTI

Kuzeninin düğününe katılan Elçin Sangu, bu kez de sergilediği Kafkas dansı performansıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Üstelik oyuncunun çıplak ayakla dans etmesi görenleri şok etti.

Oyuncu Elçin Sangu kuzeninin düğününde coştu! Çıplak ayakla oynadığı Çerkez Oyunu performansı gündem oldu! ile ilgili etiketler Elçin Sangu Düğün
GÜNÜN VİDEOSU

THY uçağı türbülansa girmişti! 6 kişinin yaralandığı uçağın içinden görüntüler ortaya çıktı

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Taipei seferini yapan uçağı, Taipei Havalimanı’na inişine kısa bir süre kala türbülansa girdi. Türbülans nedeniyle 4 yolcu ve 2 kabin görevlisi hafif şekilde yaralandı. Uçağın içinden yeni görüntüler ortaya çıktı.