Oyuncu Kadir İnanır çok yakında hastaneden taburcu oluyor...

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Kadir İnanır'dan hayranlarını sevindirecek müjdeli haber geldi. Bir süredir tedavi gördüğü hastanede sağlık durumu giderek düzelen usta oyuncu, doktorların verdiği bilgilere göre yakında taburcu olacak.

Kadir İnanır, 24 Mart'ta yaşadığı sağlık kriziyle sevenlerini endişelendirmişti. Beyin damarına atanan pıhtı nedeniyle acil olarak hastaneye kaldırılan İnanır, 4 ay süren yoğun bakım sürecinin ardından taburcu olmuştu. Ancak ne yazık ki, temmuz ayında akciğerlerinde ortaya çıkan sorunlar nedeniyle yeniden tedavi altına alınmak zorunda kaldı.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA EVE ÇIKMAYI PLANLIYORUZ"

Jüilde Kural; "Kadir daha iyiye gidiyor. Önümüzdeki hafta eve çıkmayı planlıyoruz. Ancak fizik tedavi süreci devam edecek. Yaşamla bağları çok güçlü; memleket meselelerini kaygıyla ama umutla izlemeye devam ediyor. Hâlâ kızıyor, ama eskiye oranla daha az. O güzel gülümsemesini de bizden sakınmıyor. Kanımca sinemayı çok özlüyor" dedi.

Oyuncu Kadir İnanır çok yakında hastaneden taburcu oluyor... ile ilgili etiketler Kadir İnanır Hastane
GÜNÜN VİDEOSU

Provokatörler SAHA EXPO'yu hedef almak istedi! Hakan Fidan'a tepki çeken soru...

 712 yerli, 760 civarında da yabancı firmanın katıldığı SAHA EXPO'da bir grup provokatör İngiliz BAE Systems firması üzerinden provokasyon çıkarmak istedi. Hakan Fidan’a, ‘Savunma Sanayi Fuarı’nda İsrail’e silah tedariği yapan firmanın ne işi var?’ sorusunu soran vatandaşa korumalar müdahale etti.