Ozan Kabak kimdir?

Malatyaspor-Galatasaray maçının son bölümünde oyuna dahil olan Ozan Kabak kimdir?

Ozan Kabak, profesyonel futbol kariyerinde Galatasaray A takım formasıyla ilk sınavını Yeni Malatyaspor'a karşı verdi. Oyunun son bölümlerinde Ryan Donk'un yerine oyuna dahil olan genç yıldız, UEFA'nın radarına girmiş bir isim. Başta Galatasaraylılar olmak üzere futbolseverlerin 'Ozan kimdir' diyerek googleda arattığı 18 yaşındaki genç oyuncu, kısa kariyerinde umut vaadetti. İşte Ozan Kabak'la ilgili detaylar.

Ozan Kabak, henüz 18 yaşında ve savunmanın ortasında, ön liberoda görev alabiliyor. Ankara doğumlu genç yıldız, 1.85'lik fiziğiyle hava toplarında da kendisine avantaj sağlayabilen bir isim.Sol ayağını etkili şekilde kullanabilen Ozan, 1 Temmuz 2017'de profesyonel sözleşme imzaladı ve Galatasaray'la 30 Haziran 2020'ye kadar kontratı var. 2015 yılından bu yana Galatasaray altyapısında yer bulan Ozan Kabak, sırasıyla16 yaşaltı, 17 yaşaltı, 19 yaşaltı ve 21 yaşaltı takımlarında forma giydi.

Milli takımın alt yaş gruplarında toplam 39 kez resmi maça çıkan Ozan Kabak, bu mücadelelerde toplam 6 gol atmayı başardı.

Ozan Kabak, 2017 17 Yaşaltı Avrupa şampiyonasının finallerinin ardından UEFA'nın resmi sitesinde yer bulmuştu.

Şampiyonada yarı final oynayan U17 Milli Takımımızın defans oyuncusu Ozan Muhammed Kabak, turnuvada en fazla dikkat çeken 10 oyuncu arasında gösterilmişti.

Ozan, şu oyuncularla birlikte listede yer bulmuştu: Mateu Morey (İspanya), Jonathan Panzo (İngiltere), Phil Foden (İngiltere), Elias Abouchabaka (Almanya), Yacine Adli (Fransa), Jadon Sancho (İngiltere), Abel Ruiz (İspanya), Amine Gouiri (Fransa), Jann-Fiete Arp (Almanya).

Ozan Kabak kimdir? ile ilgili etiketler Ozan Kabak kimdir kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

THY uçağı türbülansa girmişti! 6 kişinin yaralandığı uçağın içinden görüntüler ortaya çıktı

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Taipei seferini yapan uçağı, Taipei Havalimanı’na inişine kısa bir süre kala türbülansa girdi. Türbülans nedeniyle 4 yolcu ve 2 kabin görevlisi hafif şekilde yaralandı. Uçağın içinden yeni görüntüler ortaya çıktı.