Özge Özkaplan kimdir? Yusuf Çim'in sevgilisi!

Özge Özkaplan kimdir? Ünlü oyuncu Yusuf Çim'in kendisi gibi oyuncu olan Özge Özkaplan ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Özge Özkaplan, doğum gününde Yusuf Çim'e olan aşkını sosyal medya hesabından paylaştı. Yusuf Çim'in sevgilisi Özge Özkaplan'ın hayatı araştırılıyor. Peki Özge Özkaplan kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Özge Özkaplan kimdir? Magazi gündeminde Özge Özkaplan ve Yusuf Çim konuşuluyor. İkili arasındaki aşk iddiaları doğru çıktı. Oyuncu Özge Özkaplan hislerini sosyal medya hesabı Instagram'da paylaştı. Peki Özge Özkaplan kimdir? Yusuf Çim'in sevgilisi kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Özge Özkaplan kimdir? Yusuf Çim'in sevgilisi!

Özkaplan, instagram hesabından Yusuf Çim ile çekildiği fotoğrafı paylaşarak, '1 sürpriz, 2 sürpriz, 3 sürpriz diye diye EN güzel doğum günü hafta sonu benim oldu. Hiç hissetmediğim kadar değerli, özel, güzel hissettim, hissettirildim. En güzel yaş 29’un yarısı itibariyle başlayanmış! İyi ki varsın iyi ki' notunu düştü.

Özge Özkaplan'ın doğum günü pastaları arasında 'İyi ki doğdun sevgilim' yazan bir pastanın da olması dikkat çekti.

YUSUF ÇİM KİMDİR?

Yusuf Çim 1991 yılının Eylül ayında üç çocuklu bir ailenin en küçük oğlu olarak, İstanbul'da dünyaya geldi. Meslek lisesinden mezun olduktan sonra üniversitede radyo ve televizyon bölümünü okudu. Kariyerine 2009 yılında modellik yaparak başladı. 2011'de katıldığı bir modellik yarışmasından ikincilik kazandı ve adını bir nebze duyurma şansı yakaladı. Ardından Avea ve Galatasaray Mobil'in reklamlarında oynayarak, ekranlara çıktı.

21 Ağustos 2013 tarihinde toplam beş şarkıdan oluşan "Olsun Bi Kere" isimli ilk albümünü piyasaya çıkardı. 2014 yılında Tayfun Güneyer'in yönetmenliğini yaptığı "Ezra" adlı dizide Rüveyda Öksüz ile beraber başrol oynadı. Ancak Show Tv ekranlarında yayınlanan bu dizi reyting listelerinde kendine yer bulamayınca, henüz üçüncü bölümü bile yapamadan yayından kaldırıldı. Ünlü oyuncu Yusuf Çim son olarak "Çilek Kokusu" isimli gençlik dizisinde rol aldı.

Kilosu: 79

Boyu: 1.88 m

Çilek Kokusu dizisinde canlandırdığı Burak karakteriyle üne kavuştu.

Diziden rol arkadaşı Demet Özdemir ile ilişkisi olduğu iddia edildi.

2011 yılında katıldığı "Best Model of Turkey" yarışması tanınmasında önemli rol oynadı.

Demet Akalın'ın Sabıka ve Aşk isimli kliplerinde oynadı.

Avea, Eti ve İpragaz gibi birçok ünlü markanın reklam filmlerinde yer aldı.

Özge Özkaplan kimdir? Yusuf Çim'in sevgilisi! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Narin Güran'ın katili ya da katilleri bu videoda mı saklı? Kadını bakın nasıl susturdular?

Diyarbakır'ı Bağlar ilçesinde 21 Ağustos Çarşamba günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın 19 gün sonra bu sabah cansız bedenine ulaşılmıştı. Cenaze hazırlıklarına başlayan köyden sosyal medyaya servis edilen bir video ise Narin'in katilini ya da katillerini mi saklıyor sorusunu akıllara getirdi.