Özgür Karabat kimdir? Şantaj olayı nedir?

Özgür Karabat şantaj olayı ile gündem oldu. CHP İstanbul milletvekili olan Özgür Karabat, bir grup şantaj çetesinin kurbanı oldu. Özgür Karabat kimdir, kaç yaşında sizler için derledik.

Özgür Karabat şantaja mağduru oldu. CHP İstanbul Milletvekili olan Özgür Karabat’ın hayatı merak edilmeye başlandı. 46 yaşındaki Özgür Karabat’ın hayatı hakkında detaylı bilgi haberimizde.

Özgür Karabat kimdir?

1974 yılında Tokat, Niksar doğumludur. Annesinin adı Alime, babasının adı ise Hüseyindir. Dış Ticaret Uzmanı, Mali Müşavir, Uluslararası Finansal Raporlama Uzmanı’dır. Özgür Karabat İstanbul Siyasak Bilgiler Fakültesini bitirdi.

Özgür Karabat, evli ve 1 çocuk babasıdır. Türkiye'nin önde gelen dış ticaret firmalarında yöneticilik yapmiştır. Uzun yıllar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı görevinde bulundu.

Özgür Karabat kimdir? Şantaj olayı nedir?

Özgür Karabat şantaj olayı nedir?

İddialara göre Milletvekili Karabat seçim çalışmaları sırasında bir kadınla tanışdı. Kadının davet ettiği evde Milletvekili Özgür Karabat ile yakınlaşmasıyla şantaj süreci başlatıldı.

A.A., A.D.E., C.A., E.B. adlarından oluşan biri kadın dört kişilik çete, evdeki gizli kamerayla milletvekilini kayda aldı. Kamera görüntülerini daha sonra milletvekiline gönderen çete, Milletvekili Karabat’tan 10 milyon TL istedi.

 

Özgür Karabat kimdir? Şantaj olayı nedir? ile ilgili etiketler özgür karabat şantaj özgür karabat kimdir kaç yaşında nerelidir şantaj olayı ne
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.