Özgür Özel CHP'nin aile fotoğrafını paylaştı! Bakın fotoğrafta kimler yok!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı ile ilgili paylaşım yaptı. CHP Genel Merkez önünde yapılan 'aile fotoğrafı' paylaşımında CHP'nin önceki cumhurbaşkanı adaylarının olmaması dikkat çekti.

CHP İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı üçüncü gününde. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’da ATO Congresium’da düzenlenen CHP İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı’nın üçüncü gününe katıldı. CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, toplantıda kurultayın sonuç bildirgesini kamuoyuna açıkladı. CHP lideri Özgür Özel, kurultay delegeleri ile CHP Genel Merkezi bahçesinde aile fotoğrafı çektirdi.

Aile fotoğrafında olmayan iki Cumhurbaşkanı adayı bir Cumhurbaşkanı aday adayı!

Özel'in "4 Eylül'de Sivas'ta başlattığımız İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayında Genel Merkezimiz önünde delegelerimizle aile fotoğrafı çektirdik" notuyla paylaştığı fotoğrafta Kemal Kılıçdaroğlu'nun olmaması dikkat çekti. Tüzük Kurultayı'na da katılmayan Kılıçdaroğlu CHP'den ayrılacak mı sorularını gündeme getirdi. Zira daha CHP'nin daha önceki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin de benzer süreçlerden geçtiği görülmüştü.

Fotoğrafta olmayan bir diğer isim de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu. İki eski Cumhurbaşkanı adayı gibi onun da 'aile fotoğrafı' içinde yer almaması yeni Cumhurbaşkanı adayı olduğu yönündeki iddialara neden oldu. 

Özgür Özel CHP'nin aile fotoğrafını paylaştı! Bakın fotoğrafta kimler yok! - Resim : 2

 

Özgür Özel CHP'nin aile fotoğrafını paylaştı! Bakın fotoğrafta kimler yok! ile ilgili etiketler CHP Özgür Özel Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu Muharrem İnce
GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.