Özhan Palut'tan çarpıcı açıklamalar: Böyle bir penaltıyla evimize dönmek canımızı acıtıyor!

Süper Lig'in ilk hafta maçında Hatayspor deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu sezona puansız başladı. Mücadele sonrası Bordo-Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Özhan Palut, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in ilk hafta maçında Hatayspor deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu sezona puansız başladı.

Mücadele sonrası Bordo-Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Özhan Palut, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"İKİNCİ BÖLGEDE DOĞRU POZİSYON ALARAK BEKLEDİK"

"Galatasaray ön alanda kaptığı toplarla skoru değiştiren bir takım Biz de geriden oyun kurarken kısa değil, uzun paslı kurgular derlerdik. Galatasaray'ın çabuk geriden çıkışlarını ikinci bölgede doğru pozisyon alarak bekledik. Barış Alper'in koşularına alan bırakmamaya çalıştık ve Mertens'in efektifliğini önledik."

"BİR PENALTI POZİSYONU 1 PUANA BİLE ÜZÜLECEĞİNİZ NOKTADA SİZİN HAYALLERİNİZİ YIKABİLİYOR"

"Maalesef bir penaltı pozisyonu 1 puana bile üzüleceğiniz noktada sizin hayallerinizi yıkabiliyor. Geçen sene de bunun benzer bir örneğini başka bir maçta yaşamıştık. Bununla mücadele etmemiz gerektiğini anlayacağız. Oyuncularımı tebrik ettim. Benim için taktik ve oyun disiliplin koymak önemli ama sahaya bir ruh koymak daha önemli."

"BÖYLE BİR PENALTIYLA BURADAN EVİMİZE GİDİYOR OLMAK BİZİM CANIMIZI ACITIYOR"

"Böyle bir penaltıyla buradan evimize gidiyor olmak bizim canımızı acıtıyor. İsterizki büyük takımlar daha net pozisyonlarla galip gelsinler ama yapacak bir şey yok."

"GALİBİYETLERİNE GÖLGE DÜŞÜRMEK İSTEMİYORUM''

"Okan hocayı ve futbolcularını tebrik ediyorum ve galibiyetlerine gölge düşürmek istemiyorum ama penaltı pozisyonun incelenmesini yorumcu büyüklerimizden rica ediyorum."

 

Özhan Palut'tan çarpıcı açıklamalar: Böyle bir penaltıyla evimize dönmek canımızı acıtıyor! ile ilgili etiketler Galatasaray Hatayspor Süper Lig Trendyol Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.