Öztürk Yılmaz'dan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a "hutbe" tehdidi

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, paylaştığı videoyla Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ı tehdit etti. Cuma hutbelerinde Atatürk'ün isminin geçmemesine sinirlenen Yılmaz, "Diyanet İşleri Başkanlığı'nın kapısına geleceğiz, seni rezil edeceğiz" diye tehditler savurdu.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, X hesabından video paylaşmaya devam ediyor. 

Atatürk'ün isminin cuma hutbelerinde anılmadığını eleştiren Yılmaz, "Bu cuma ve her cuma Atatürk'ün ismini hutbelerde anacaksınız. Anmazsanız Diyanet’in kapısına geleceğiz, sizi rezil edeceğiz. Siz kimsiniz Atatürk’ün adını anmıyorsunuz?" sözleriyle Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ı tehdit etti.

 CAMİLERDE PROVOKASYON HAZIRLIĞI MI?

Öztürk Yılmaz'ın videosu sosyal medyada gündem olurken akıllara "Camilerde provokasyon hazırlığı mı var?" sorusu geldi. 

Kısa süre önce "Bana suikast düzenlenecek" şeklinde bir video paylaşan Öztürk Yılmaz'ın ismini Türkiye kamuoyu, 11 Haziran 2014 tarihinde IŞİD tarafından Musul Başkonsolosluğu'na yapılan baskınla duymuştu.

Baskın sonrası 43 kişiyle birlikte 101 gün boyunca alıkonulan Öztürk'ün teröristlerden diplomatik kimliğini sakladığı iddia edilmişti.

Öztürk, CHP'den ihraç edildikten sonra kendi partisini kurmuştu.

 

Öztürk Yılmaz'dan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a "hutbe" tehdidi ile ilgili etiketler Öztürk Yılmaz Ali Erbaş Diyanet İşleri Başkanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Narin'in annesi Yüksel Güran'ın haftalar önceki sözleri dikkat çekti: Kızım biliyor, dayanamıyor!

Narin'in annesi Yüksel Güran'ın haftalar önce kaydedilen görüntüsündeki bir detay dikkat çekti. Gülistan Doku'nun ailesinin ziyareti sırasında ağıt yakan anne Yüksel Güran'ın "Narin karanlıkta kalmasın. Ne olur kızımı bırakın, ne olur bir köşeye atın. Ne olur benim kızıma göstermeyin. Kızım biliyor, dayanamıyor." dediği duyuldu.