PAOK'tan Galatasaray maçı öncesi provokatif paylaşımlar; Ayasofya görseli ve "Konstantinopolis" ifadesi tepki çekti

Yunanistan'ın holiganlarıyla ünlü takımı PAOK, Galatasaray'a konuk olacağı UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi ortamı germek için her yolu deniyor. Sosyal medyada Ayasofya görseli paylaşan Selanik ekibi deplasman yolculuğu için de "Konstantinopolis'e giden yol!" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi macerası bu akşam Yunanistan'ın PAOK takımıyla oynanacak maçla başlıyor. RAMS Park'taki mücadele TSİ 22.00'da başlayacak.

Yunan Ligi'ni şampiyon tamamlayan Selanik ekibinin sosyal medya hesabından maça saatler kala skandal bir paylaşımlar geldi. PAOK'un sosyal medya ekibi resmi sitesindeki maç haberinin görseli olarak da Ayasofya'yı kullandı.

Avrupa'nın en ateşli seyircileri arasında gösterilen PAOK taraftarı Galatasaray deplasmanına 40 otobüs geldi. İpsala sınır kapısından Türkiye'ye girişi Instagram'dan duyuran Selanik ekibi, bu kez de İstanbul yolcuğunu "Konstantinopolis'e giden yol!" ifadesini tercih etti.

 

PAOK'tan Galatasaray maçı öncesi provokatif paylaşımlar; Ayasofya görseli ve "Konstantinopolis" ifadesi tepki çekti

40 OTOBÜS GELDİLER

PAOK'un taraftarları İpsala Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yaptı. Yunanistan'dan 40 otobüsle gelen taraftarlar, gümrük ve polis ekiplerince kontrol edildi. Sınır kapısı önünde ise jandarma ve polis ekipleri de geniş güvenlik önlemi aldı.

Kontrollerinin ardından geçiş yaptıktan sonra bir süre sınır kapısı önünde mola veren taraftar otobüsleri sorunsuz şekilde polis gözetiminde İstanbul'a yola çıktı.

PAOK'tan Galatasaray maçı öncesi provokatif paylaşımlar; Ayasofya görseli ve "Konstantinopolis" ifadesi tepki çekti - Resim : 2

PAOK'tan Galatasaray maçı öncesi provokatif paylaşımlar; Ayasofya görseli ve "Konstantinopolis" ifadesi tepki çekti ile ilgili etiketler Galatasaray Paok
GÜNÜN VİDEOSU

Kapaklı'da CHP'li patrondan şişirme hesaba itiraz eden 2 arkadaşa feci dayak

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde eğlenmek için müzikhole giden iki vatandaş, 2 bin 500 lira gelen hesap yerine pos cihazından 12 bin 500 lira çekilmesine itiraz edince dayak yedi. İşletmenin, CHP'li Belediye Meclis Üyesi Cengiz Gezer'e ait olduğu ortaya çıktı. Gezer'in de karıştığı darp olayında iki arkadaşın dövüldüğü anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.