Papara yayıncı hesabı nedir, nasıl açılır?

Finansal teknoloji şirketi Papara, espordan ve video oyunlarından destek ve yatırımlar yaparak dikkat çeken bir adım attı. Twitch yayıncılarının takipçilerinden destek almalarını kolaylaştıran ve rekabetçi komisyon oranıyla öne çıkan 'Yayıncı Hesabı' özelliğini duyurdu. Bu çerçevede Papara yayıncı hesabı nedir, nasıl açılır? gibi sorular araştırılıyor. Peki Papara yayıncı hesabı nedir? Papara yayıncı hesabı nasıl açılır? Papara yayıncı hesabı nasıl kullanılır? İşte ayrıntılar...

Papara, espordan ve video oyunlarından destek verecek bir adım attı. Yayıncılarının takipçilerinden para desteği almayı kolaylaştıran 'Yayıncı Hesabı' özelliğini duyurdu. Bu adım, Twitch platformunda içerik üreten yayıncılarına yeni bir gelir kaynağı sağlamayı hedefliyor. Peki Papara yayıncı hesabı nedir? Papara yayıncı hesabı nasıl açılır? Papara yayıncı hesabı nasıl kullanılır? 

PAPARA YAYINCI HESABI NEDİR?

Papara, Twitch platformunda yayın yapan içerik üreticileri için özel olarak tasarlanmış olan 'Yayıncı Hesabı' özelliğini tanıttı. Bu yeni özellik sayesinde, yayıncılar kendi yayın adreslerini belirleyebilir, minimum destek tutarını ve kullanacakları yayın platformlarını seçebilir ve bildirim sistemlerini ayarlayabilirler. Yayıncı Hesabı açan kullanıcılar, Twitch yayınlarında ve sosyal medya hesaplarında paylaşabilecekleri kendilerine özel 'yayıncı donation' bağlantısına sahip olurlar. Papara kullanıcıları ise bu bağlantı üzerinden doğrudan Papara hesaplarından yayıncılara destek sağlayabilirler.

PAPARA YAYINCI HESABI KESİNTİSİ NE KADAR OLACAK?

Papara'nın yayıncı destek hizmetlerinde dikkat çeken noktalardan biri, rekabetçi komisyon oranlarıdır. Ortalama komisyon oranının yüzde 5 olduğu bir sektörde, Papara'nın işlem ücretleri BSMV hariç yüzde 3,40 ve BSMV dahil yüzde 3,57 olarak belirlenmiştir. Bu da Papara'nın yayıncı destek hizmetlerinde cazip bir seçenek olduğunu göstermektedir. Yayıncı Hesabı ürünü, kullanıma sunulduğu ilk hafta içinde 3 binden fazla Twitch yayıncısına ulaştı. Papara, 16 milyonu aşkın kullanıcısına Oyun & Dijital Kod ödemeleri konusunda kolaylık sağlarken, Yayıncı Hesabı özelliğiyle de espor ve video oyunları gibi içerik üreten bağımsız yayıncılara destek vermektedir. Ayrıca, canlı yayınlar yaparak topluluk oluşturan içerik üreticilerine yeni ve rekabetçi bir gelir kanalı sunmaktadır.

PAPARA YAYINCI HESABI NASIL AÇILIR?

Papara, yayıncılara destek olmak isteyen takipçilerine kolaylık sağlamak amacıyla 'Yayıncı Hesabı' özelliğini sunuyor. Yayıncılar, Papara hesapları üzerinden bu özelliği aktive ederek izleyicilerinden doğrudan destek alabilirler. İşte Papara Yayıncı Hesabı açmak için izlenmesi gereken adımlar:

1. Papara hesabına giriş yapın ve menüden 'Yayıncı Hesabı' seçeneğine dokunun.

2. Twitch hesabınızla giriş yapın.

3. Minimum destek tutarını belirleyin.

4. Bildirim sistemini seçin ve Papara'ya yetki verin.

5. İşlemi onaylayın.

Yayıncı Hesabı açan yayıncılar, kendilerine özel bir bağlantı elde ederler. Bu bağlantıyı canlı yayınlarda, sosyal medya hesaplarında ve yayın yapılan platformun 'hakkında' bölümlerinde paylaşarak takipçilerinden destek alabilirler. Ayrıca, yayıncılar QR kodunu da indirip takipçileriyle paylaşabilirler. QR kodunu okutan Papara kullanıcıları, doğrudan destek ekranına yönlendirilir.

PAPARA YAYINCI HESABI NASIL KULLANILIR?

Takipçiler, takip ettikleri yayıncılara destek olmak için yayıncıların paylaştığı bağlantıya tıklayabilir veya QR kodunu okutabilirler. Destek tutarını belirleyen takipçiler, destekleyen isimlerini ve bir mesajlarını yazarak işlemi tamamlayabilirler. Belirtilen tutar Papara hesabından çekilir ve yayıncının hesabına aktarılır. Yayıncının Papara hesabına ilişkin bilgileri ise yayında görünmez.

Papara yayıncı hesabı nedir, nasıl açılır? ile ilgili etiketler Papara
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.