Paramparça filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

Bugün Sinema TV ekranlarında yayınlanacak olan Paramparça filmi heyecanla bekleniyor. Filmin konusunu ve kaçta başlayacağını merak edenler arama motorlarından araştırmalar yapmaya devam ediyor. Peki, Paramparça filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde..

Paramparça filmi bugün Sinema TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmin kaçta başlayacağını ve konusunu merak edenler araştırmalar yapmaya devam ediyor. Paramparça filminin yönetmen koltuğunda Fatih Akın oturuyor. Peki, Paramparça filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde..

PARAMPARÇA FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Hamburg'da yaşanan bir bombalı saldırı, Katja Şekerci'nin hayatını paramparça etmiştir. Türk kökenli eşi Nuri'yi ve oğlu Rocco'yu kaybetmesinin ardından uzun süre kendini toparlayamayan kadın, yas döneminden sonra hakkını aramak ister. Mahkeme, zanlılardan yana tavır koyunca Katja'nın bütün gücüyle sarıldığı yası yavaş yavaş öfkeye dönüşmeye başlar ve kendi adaletini aramaya koyulur.

KAÇTA BAŞLAYACAK?

Paramparça filmi saat 22:45 - 00:45 arasında yayınlanacaktır.

 

Paramparça filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler Sinema canlı izle 2020 film izle sinema filmi
GÜNÜN VİDEOSU

Milli sporumuz Heimlich manevrası! Malatya'da öğretmen öğrencisinin hayatını kurtardı

Son yıllarda sıkça rastlanan Heimlich manevrasıyla hayat kurtarma olaylarına bir yenisi Malatya'da eklendi. Öğretmen Yusuf Doğan, boğazına şeker kaçan öğrencisini Heimlich manevrası ile kurtardı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.