Paris Olimpiyat Oyunlarının açılışında Celine Dion ve Lady Gaga sahne aldı! Dion 20 yıl sonra tekrar büyüledi...

Paris 2024 Olimpiyat oyunlarının açılışında pop yıldızları Celine Dion ve Lady Gaga sahne aldı. Bu haber büyük bir merak uyandırdı. Sane şovları parmak ısırttı. İşte o anlar...

Paris 2024 Olimpiyat oyunlarının açılışında pop yıldızları Celine Dion ve Lady Gaga sahne aldı. Büyüleyen performansları çok konuşulacak.

UZUN SÜREDİR SAHNE ALMIYORDU

Dion, 2022'de hastalığını açıklayıp turnesini iptal etmesinden bu yana ilk kez sahneye çıktı.

Dion, 2022 yılında "katı kişi sendromu"na yakalandığını açıklayıp Kuzey Amerika turnesini iptal etmesinden bu yana ilk kez sahne aldı. 

ATLANTA OLİMPİYATLARINDA DA SAHNE ALMIŞTI

Dion, yaklaşık 20 yıl önce Atlanta'da düzenlenen Olimpiyat oyunlarında da benzer sahne performansı sergilemişti. İşte ünlü ismin performansları...

20 Yıl önceki Atlanta Olimpiyatlarında

Celine Dion'un 2024 Paris Olimpiyatları açılış performansı

YETKİLİ İSİMDEN AÇIKLAMA GELDİ

Dion ve Gaga'nın birlikte sahne alacağı iddiaları, Dion'un Gaga'nın Paris'te kaldığı otelde kaldığının basına yansımasıyla ateşlenmişti. 

Dion, 24 Haziran'da Paris'te olduğunu doğrulayarak, "Ne zaman Paris'e dönsem, dünyada hala tecrübe edilecek çok fazla güzellik ve mutluluk olduğunu hatırlıyorum" yazdı. 

Fransa Spor Bakanı Amélie Oudéa-Castéra da iddiaları üstü kapalı olarak doğrulayarak, "Dion'un burada olması tesadüf değil" demişti. 

PARİS OLİMPİYATLARI BAŞLADI

Paris Olimpiyatları açılış töreni, cuma günü Seine Nehri üzerinde düzenlendi. 

Paris Olimpiyat Oyunlarının açılışında Celine Dion ve Lady Gaga sahne aldı! Dion 20 yıl sonra tekrar büyüledi... ile ilgili etiketler Lady Gaga Celine Dion 2024 Paris Olimpiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.