Password'ün konuğu olan Şükrü Özyıldız yakışıklılığı ile övgü aldı! "Benden sonra Türkiye'nin en yakışıklı adamı"

Password'ün 2. bölümüyle bugün ekranlara gelmesi gerçekten heyecan verici. Özellikle de Şükrü Özyıldız gibi sevilen bir ismin programa konuk olması, izleyicilere keyifli anlar yaşatacak gibi görünüyor. İşte yarışma sırasında iki oyuncu arasında yaşanan yakışıklılık polemiği...

Password'de neler yaşandı? Sevilen yarışmada neler yaşandı? Password'de bu akşam Enis Arıkan'ın Şükrü Özyıldız'ın performansı karşısında hırslanması da oldukça eğlenceli bir detay. Bu durum, hem yarışmanın rekabetini artıracak hem de izleyicilere daha keyifli anlar sunacak.

Password'ün konuğu olan Şükrü Özyıldız yakışıklılığı ile övgü aldı! "Benden sonra Türkiye'nin en yakışıklı adamı"

ENİS ARIKAN'DAN YAKIŞIKLILIK YORUMU

Password'ün yeni bölümünden yayınlanan tanıtım filmi büyük bir çekişmenin seyirci ile buluşacağının sinyalini verdi. Enis Arıkan'ın Şükrü Özyıldız için “Türkiye’de kendimden sonra gördüğüm en yakışıklı adam” sözleri izleyenleri gülümsetti. Şükrü Özyıldız’ın yarışmadaki performansı karşısında hırslanan Enis Arıkan’ın komik halleri sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

 

Password'ün konuğu olan Şükrü Özyıldız yakışıklılığı ile övgü aldı! "Benden sonra Türkiye'nin en yakışıklı adamı" ile ilgili etiketler Kanal D Enis Arıkan Şükrü Özyıldız
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.