Payitaht 121. bölüm fragmanı izle!

Payitaht 121. bölüm fragmanı izle! Payitaht dizisinin 121. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Payitaht 120. bölüm izle tek parça linki haberimizde....

Payitaht 121. bölüm fragmanı izle! Payitaht 121. bölüm fragmanı izleyenler tarafından yakından takip ediliyor. Başrollerinde Bülent İnal’ın rol aldığı Payitaht dizisinde 120. son bölüm 9 Ekim Cuma akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

Tunç gözaltına alınır. Ekipte yaşananların sonrasında nikahı yarım bırakırken Kazım da yoğun bakıma alınır. İfadesi alınan Elif ise hiçbir şey hatırlamamaktadır. Tunç’u kurtaracak tek şey ise Kazım’ın hayatta kalma şansına bağlıdır. Ancak tam da bu esnada Kazım hayatını kaybeder.

Mesut ise kendi elleri ile oğlunu hapse göndermek durumunda kalır. Nikah da yaşananlar sonrasında iptal olunca Selin de artık kendisini iyice salar. Evlenme fikrini yeniden gözden geçirmek durumunda kalır.

PAYİTAHT SON BÖLÜM İZLE

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.