Pendikli Forrest Gump evinde ölü bulundu!

E-5'te Tuzla ile Maltepe arasında yıllardır her gün kilometrelerce yürüyen bu nedenle de 'Pendikli Forrest Gump' olarak tanınan Selami Salman yaşadığı evde ölü olarak bulundu.

Türkiye, onu İstanbul E-5'te Tuzla ile Maltepe arasında yıllardır her gün kilometrelerce yürüyen 'Pendikli Forrest Gump' olarak tanımıştı.

Yolda yürürken çekilen videoları sosyal medyada "Pendikli Forrest Gump" başlığıyla yayılan ve kimilerinin hakkında çeşitli rivayetlerde bulunduğu Selami Salman basında da yer alınca kimliği ve neden her gün yürüdüğüne dair merak daha da artmıştı.

HER GÜN E-5 TE KİLOMETRELERCE YÜRÜYORDU

50'li yaşlarda olan ve yıllardır E-5 kara yolunda kilometrelerce yürüyen Selami Salman, iddiaya göre yaz kış, yağmur çamur fark etmeksizin sabah saatlerinde evinden çıkıp saatlerce yürümesiyle dikkat çekmişti.

Annesi Salman'ın zamanında bir kız ile nişanlandığını fakat kızın başka bir adamla evlendiğini o günden sonra da yürümeye başladığını belirtmişti. 

Pendikli Forrest Gump evinde ölü bulundu!

ÖLÜM NEDENİ HENÜZ BELLİ DEĞİL

Selami Salman, Pendik'in Kavakpınar Mahallesi Terzi Sokak'ta yaşadığı evinde dün saat 21.00 sıralarında ölü bulundu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, Salman'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Selami Salman'ın cenazesi ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

PENDİKLİ FORREST GUMP SELAMİ SALMAN NEDEN KOŞUYORDU?

Anne Medine Salman, Selami Salman'ın daha genç yaşlarında neşeli bir insan olduğunu belirterek hikayesini anlatmıştı.

ACILI AŞK HİKAYESİ...

Selami Salman'ın annesi Medine Salman, “Önceden çok neşeli bir çocuktu. Bir kız sevmişti, nişanladım. 9 sene nişanlı kaldı. Ondan sonra düğüne hazırlanırken nişan bozuldu, kız tarafı vermedi. Psikolojisi bozuldu bunun. Kendini oraya buraya vurdu. ‘Daha evlenmem' dedi. Bir de kaza geçirdi, kafasını vurmuş. Ondan sonra hala yollarda dolaşıyor. Öteki çocuklarım gibi sağlıklı olmasını istiyorum ama gücüm yok. Beyim öleli 33 sene oldu. Bazen çocuklar için kızlar için ‘gelmesinler' diyor. Ama her zaman değil. Sevdiği kız çoktan evlendi çoluk çocuğu var. Ama bu evlenmedi. Çaresizim. Kötü evde oturuyor diyorlarmış internette. Ne ilgisi var. Ben orada iki gelinle oturdum, kaç tane torunla çocukla oturdum. ‘Yolda yürüyor' diyorlar. Aç susuz sanıyorlar. Yarı yiyor yarı yemiyor. Güneşte soğukta kışta dolaşıyor. Sağlıklı olsa demek ki dolaşmaz bu kadar. Tedavi edilmesini istiyorum” sözlerine yer vermişti.

Pendikli Forrest Gump evinde ölü bulundu! ile ilgili etiketler Pendik E-5 İstanbul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Eğitim sözleri çarpıtılmıştı! Hulusi Akar'dan ders gibi cevap: Allah’tan korkmayanlara sözümüz yok!

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, "Eğitimin amacı Allah korkusu ve kuldan utanmadır." sözleri sonrası gelen tepkilere tek cümleyle cevap verdi. Akar, sosyal medya hesabından "Allah’tan korkmayanlara, kuldan utanmayanlara, söyleyecek sözümüz yoktur!" ifadelerini kullandı.