Pendikspor'dan bomba transfer: Boca Juniors'ın 10 numarası Oscar Romero imzayı attı

Transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor, Boca Juniors'tan 31 yaşındaki Oscar Romero'yu kadrosuna kattı.

Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor, 2023-2024 sezonu hazırlıklarını sürdürüyor.

İstanbul temsilcisi Pendikspor, Arjantin Ligi takımlarından Boca Juniors'ın 10 numarası Oscar Romero'yu kadrosuna kattı.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Pendikspor yaptığı açıklama ile transferi resmen duyurdu:

"Oscar Romero Pendiksporumuz'da! Pendikspor'umuz son olarak Boca Juniors forması giyen Paraguaylı on numara Oscar Romero'yu renklerine bağladı. Ailemize Hoş Geldin Oscar Romero!"

OSCAR ROMERO KİMDİR?

31 yaşındaki Paraguaylı futbolcu Oscar Romero, 10 numara pozisyonunda forma giyiyor. Sol ayağını kullanan oyuncunun piyasa değeri 3 milyon euro civarında.

Daha önce Racing Club, Alaves, Shanghai Shenhua, ve Boca Juniors gibi kulüplerde forma giyen oyuncu kariyerinde 262 profesyonel maça çıktı, bu maçlarda 33 gol 49 asiste imza attı.

Pendikspor'dan bomba transfer: Boca Juniors'ın 10 numarası Oscar Romero imzayı attı ile ilgili etiketler Trendyol Süper Lig Pendikspor Süper Lig Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

2 ilimizden acı haber: 31 ilde sağanak ve sel hayatı felç etti!

Türkiye'nin birçok ilinde sel, sağanak, fırtına hayatı felç etti. AFAD'tan yapılan açıklamaya göre 31 ilde 405 sel ve su baskını, 62 heyelan, 204 mahsur kalma olayı yaşandı. Sel ve sağanak nedeniyle iki kişi hayatını kaybetti.