Pendik'te akıl almaz olay: Önce eşini taciz ettiler, sonra da feci şekilde dövdüler!

İstanbul Pendik'te akıl almaz bir olay yaşandı. Bir kafe çalışanı sipariş götürdüğü evdeki kadını telefonla taciz etti. Durumu öğrenen kadının eşi kafeye gidince çalışanlar tarafından feci şekilde dövüldü.

Olay, İstanbul'un Pendik ilçesi Velibaba'da bir kafede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kafe çalışanlarından biri, sipariş götürdüğü genç bir kadına, telefon numarasını kullanarak mesaj gönderdi ve arkadaşlık teklifinde bulundu. 

DURUMU EŞİ ÖĞRENDİ

Yaşanan olaydan rahatsız olan kadın, durumu eşine anlattı. Olayı öğrenen öfkeli koca, vakit kaybetmeden kafenin yolunu tuttu. İşletmeye giren adam, çalışanlarla sert bir şekilde tartışmaya başladı.

FECİ ŞEKİLDE DÖVDÜLER

Tartışmanın kısa sürede hararetlenmesi üzerine, kafe çalışanları ile adam arasında fiziksel bir kavga çıktı. Kafe çalışanlarının yerde tekmelediği adam uzun süre yerden kalkamadı. Yaşananlar ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Pendik'te akıl almaz olay: Önce eşini taciz ettiler, sonra da feci şekilde dövdüler! ile ilgili etiketler İstanbul Pendik Kavga

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Şişli'de 2 kişinin yaralandığı bıçaklı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Şişli'de husumetli oldukları iddia edilen iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Şüpheliler polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Kavga anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.