Pep Guardiola'yı çileden çıkartan soru: İsrail'e, Gazze'ye bakın!

İngiltere Premier Lig'in 8. hafta maçında Manchester City, Wolverhampton Wanderers konuk olacak. 20 Ekim Pazar günü oynanacak müsabaka öncesinde basın toplantısı düzenleyen Mavi-Beyazlılar'ın Menajeri Pep Guardiola, sorulan bir soruya sinirlenerek adeta ders niteliğinde bir cevap verdi.

İngiltere Premier Lig'in 8. hafta maçında Manchester City, Wolverhampton Wanderers konuk olacak. 20 Ekim Pazar günü oynanacak müsabaka öncesinde basın toplantısı düzenleyen

Mavi-Beyazlılar'ın Menajeri Pep Guardiola, sorulan bir soruya sinirlenerek adeta ders niteliğinde bir cevap verdi.

İŞTE GUARDIOLA'YI SİNİRLENDİREN MİLLİYET SORUSU

İngiltere Futbol Federasyonu, A Milli Futbol Takım menajerliğine Thomas Tuchel'i getirdi. Basın toplantısında bir muhabir, Guardiola'ya, "İngiltere'de, 'A Milli Takım'ın teknik direktörü İngiliz olmalı' düşüncesi var. Katılıyor musunuz?" sorusunu sordu. Katalan çalıştırıcı insanların düşünce tarzına ve soruya sinirlendi.

"İSRAİL'E GAZZE'YE BAKIN"

Alman çalıştırıcı hakkında konuşan Pep Guardiola, "Thomas Tuchel çok iyi bir teknik direktör. İngiltere Milli Takımı'nda başarılar diliyorum. Eminim ki iyi işler başaracaktır. İnsan olarak seçemediğimiz şeyler var. Katalan olmayı ben seçmedim. İnsanlar nerede doğduğunu seçemez. Anneni babanı seçemezsin. İngiliz olmayı siz seçmediniz. İnsanların milli takımları çalıştıracak kişinin kendi milletlerinden olmasını istemesini anlıyorum. Ancak bir İngiliz'in de milli takımda başarısız olabildiğini gördük. Futbol Federasyonu'na baktığımuzda Birleşik Krallık dışında, dünyaca tanınan bir menajer getirdi. Ona başarılar diliyorum. Biliyorum ki doğduğumuz, yaşadığımız yerle, eğitimimizle, yaptıklarımızla gurur duyarız. Ama dünya çok büyük. Açık düşünceli olmalısız. Ben İspanya'dan geldim ve yaptıklarıma bakın. Rusya'da, İsrail'de, Gazze'de, Ukrayna'da ve Afrika'da olanlara bakın. Bu durumu eleştirmem. Almanya'da, Meksika'da dünyanın birçok yerinden birçok insandan çok şey öğrendim. İnsanların daha iyi olması için uğraşmalıyız."

Pep Guardiola'yı çileden çıkartan soru: İsrail'e, Gazze'ye bakın! ile ilgili etiketler Pep Guardiola Manchester City Filistin İsrail Gazze
GÜNÜN VİDEOSU

Fethullah Gülen öldü mü ölmedi mi? FETÖ elebaşının yeğeni açıkladı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Kemal Gülen, terör örgütü elebaşının öldüğüne dair paylaşımlar sonrası görüntülü bir açıklama yaptı. Gülen'in ölmediği ortaya çıktı. Sosyal medyada "ne güzel sevinmiştik" şeklinde paylaşımlar geldi.