Pınar Deniz ikinci gelinliğiyle sosyal medyayı salladı!

Yargı dizisiyle adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Pınar Deniz, geçtiğimiz günlerde meslektaşı Kaan Yıldırım ile dünyaevine girmişti. Roma'da gerçekleşen sade bir törenle evlenen çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Ancak asıl sürpriz, nikah sonrası ortaya çıkan ikinci gelinlikle yaşandı.

Yeni evli çiftten düğün sonrası samimi açıklamalar geldi. Pınar Deniz'in after için tercih ettiği elbiseye yorum yağarken çiftten mutluluk sözleri geldi. İşte o açıklamalar...

Pınar Deniz ikinci gelinliğiyle sosyal medyayı  salladı!

EN GÜZELİNİ SONA SAKLAMIŞ

Nikah töreninde zarif bir gelinlikle göz kamaştıran Pınar Deniz, after party için tercih ettiği straplez, romantik elbiseyle adeta bir kuğu gibiydi. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar kısa sürede büyük ilgi gördü ve "En güzelini en sona saklamış" yorumlarına neden oldu.

AİLE KONUSUNDA DA AÇIKLAMA YAPTI

1.5 aylık hamile olan Pınar Deniz'in bu özel gününde hem mutluluğu hem de hamileliğiyle göz kamaştırdığı görülüyor. Genç çiftin nikah sonrası yaptığı açıklamalarda, Roma'yı tercih etmelerinin nedeni olarak samimi ve sade bir tören istediklerini belirtmeleri dikkat çekti.

 

Pınar Deniz ikinci gelinliğiyle sosyal medyayı salladı! ile ilgili etiketler Pınar Deniz Kaan Yıldırım nikah
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.