Pique, Neymar iddiası hakkında konuştu...

Barcelonalı Gerard Pique, Neymar’ın takımda kalacağı yönünde yaptığı sosyal medya paylaşımının yanlış anlaşıldığını savundu. Pique, Neymar’ın ayrılması halinde bunu anlayışla karşılayacağını söyledi.

Gerard Pique sosyal medya hesabından PSG’ye transfer olacağı öne sürülen Brezilyalı yıldız Neymar ile çekilmiş bir fotoğrafı yayınlayıp “Kalıyor” notunu düşmüştü. İspanyol basınında söz konusu paylaşımın Neymar’ı şaşırttığı haberleri yer almıştı.

psg-iddialarinin-ardindan-barcelona-li-pique-9864176_2495_m

Uluslararası Şampiyonlar Kupası turnuvasında Barcelona ile Manchester United’ı karşı karşıya getirecek maçın öncesinde katıldığı basın toplantısında Pique konuya açıklık getirdi. Pique, “Sadece konuşmalarımızdan edindiğim izlenimi paylaştım. Neymar’ın ne yapacağını bilmiyorum. Bilsem de takımda kalıp kalmayacağını açıklamak bana düşmez” dedi.

Brezilyalı yıldız oyuncunun ayrılık kararı alması halinde bunu anlayışla karşılayacaklarını söyleyen Pique, “Neymar’ın başka bir takımda lider olmayı istemesi normal. Hepimiz kalmasını çok istiyoruz. Ancak Barcelona’nın lideri her zaman Lionel Messi olacak” diye konuştu.

İspanyol basınına göre Neymar, PSG’ye gitmeden önce kulübün Finansal Fair Play kurallarına takılmayacağı yönünde garanti istiyor. Yıldız oyununun bu dev transferin ardından Şampiyonlar Ligi’nde oynamaktan mahrum kalmak istemediği belirtiliyor.

Neymar geçtiğimiz sezon Barcelona forması ile 45 maça çıktı. Yıldız oyuncu 20 gol atıp 19 asistle takımına katkı da bulundu.

Pique, Neymar iddiası hakkında konuştu... ile ilgili etiketler Neymar Transfer PSG Barcelona Pique
GÜNÜN VİDEOSU

Uşak Seramik Genel Kurulu'nda şirketin borsa yatırımcılarına şiddet!

Uşak Seramik Genel Kurulu'nda şirketin borsadaki yatırımcılarına şiddet yoluyla baskı uygulandı. Çıkan arbadede katılımcılardan yaralananlar oldu, yayıncı kuruluşun kamerası kırıldı.