PKK elebaşı Duran Kalkan'dan küstah tehdit: Dananın kuyruğu Kıbrıs'ta kopacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek" uyarısı sonrası terör örgütü PKK'nın elebaşı Duran Kalkan'dan küstah bir tehdit geldi. Terörist Duran Kalkan, "Dananın kuyruğu Kıbrıs'ta kopacak. Bu savaşın merkezi Türkiye'dir. Türkiye ya boyun eğecek ya da parçalanacak" dedi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada sağ elindeki haritada İran, Irak, Suriye ve Yemen siyah renkle göstermiş ve bu ülkeleri "Lanetli" olarak adlandırmıştı.

Sol elindeki Hindistan-Orta Doğu-Avrupa Ekonomik Koridoru'nu gösteren yeşil renkteki haritada ise Mısır, Sudan, Suudi Arabistan ve Hindistan "kutsanmış" olarak adlandırılıyordu.

NETANYAHU'DAN SKANDAL HARİTA

Katliamcı Netanyahu konuşmasında "Bayanlar ve baylar, İsrail bu yedi cepheli savaşta İran'a karşı kendini savunurken, kutsanmış ve lanetli olanı ayıran çizgiler daha net olamazdı. Bu geçen yıl burada sunduğum harita. İsrail ve Arap ortaklarının Asya ve Avrupa'yı birbirine bağlayan bir kara köprüsü oluşturduğunu gösteriyor. Hint Okyanusu ile Akdeniz arasında, bu köprü üzerinden demiryolu hatları, enerji boru hatları ve fiber optik kablolar döşeyeceğiz ve bu 2 milyar insanın iyiliğine hizmet edecek." demişti.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan da dün TBMM'nin yeni yasama yılı açılışında "Netanyahu hayallerine Anadolu'yu katıyor. İsrail, Filistin ve Lübnan’dan sonra gözünü Türkiye'ye dikecek." ifadelerini kullandı. 

 DURAN KALKAN: BU SAVAŞIN MERKEZİ TÜRKİYE'DİR

PKK elebaşı Duran Kalkan terör devleti İsrail'in Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun BM'de gösterdiği haritanın arkasında dünyanın desteğinin olduğunu, kurulacak yeni sistemin karşısındaki devletlerin tek tek ortadan kaldırıldığını ifade ederek "Dananın kuyruğu Kıbrıs'ta kopacak. Bu savaşın merkezi Türkiye'dir." tehdidinde bulundu.

"OLAY ENERJİ KORİDORU"

İşte terörist başı Kalkan'ın o sözleri;

15- 20 yıl 1990'lı 2000'li yıllarda Basra Körfezi'ni ele geçirmek için bu savaşı sürdürdüler. 2010'dan bu yana da Doğu Akdeniz'i ele geçirmek için sürdürüyorlar. İlan etmişler; Hindistan'dan Körfez'den İsrail'den Kıbrıs'tan Yunanistan'a enerji yolu açmak istiyorlar. ABD'nin planı bu NATO bunda uzlaşmış durumda. Bu saldırılar enerji yolunu temzileme saldırısı oluyor.

"LÜBNAN ORTADAN KALKTI SURİYE DE SORUN ÇIKARMAZ"

Lübnan'da engel ortadan kalkmış durumda daha fazla uzatılamaz nasıl sonuçlanır bilemiyoruz. Suriye engel oluşturacak mı? Bunlardan ders çıkartırsa engel olmayabilir.

"DANANIN KUYRUĞU KIBRIS'TA KOPACAK, SAVAŞIN MERKEZİ TÜRKİYE"

Tabii ki dananın kuyruğu Kıbrıs'ta kopacak. Bu savaşın merkezi Türkiye'dir. İçinde yer aldığı sisteme en karşı konumda olan, sistemle en çok çelişen 3. dünya savaşının bir tarafı olan Türkiye'dir. Sıra Kıbrıs'a gelecek Türkiye sınırına gelecek ve savaş Türkiye'de yoğunlaşacak. 

"TÜRKİYE YA BOYUN EĞECEK YA DA PARÇALANACAK"

Ne yapacak TC devleti; Ya tümüyle uşak olacak, teslim olacak, uydu haline gelecek, her şeyini kaybedecek yada kafa tutmaya kalkarsa parçalayacaklar. Bugünkü küresl sistem içinde TC devletine yer yoktur. 

PKK elebaşı Duran Kalkan'dan küstah tehdit: Dananın kuyruğu Kıbrıs'ta kopacak! ile ilgili etiketler Duran Kalkan İsrail Türkiye Kıbrıs Recep Tayyip Erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! "Bu bilgileri daha önce de paylaşmıştın"

İnternet tarihinin unutulmazları arasına giren Şerif Issı'nın fenomen videosundaki kadının sesi ChatGPT'ye dinletildi. Sabırsız kadının sorununa yapay zeka da çare bulamadı.