PKK sempatizanlarından çocuk istismarı: Diyarbakır'da polise karşı kullandılar!

Diyarbakır'da 'özgürlük mitingi' adı altında terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan için toplanan grup, Valiliğin yasakladığı eylemde polis barikatının önüne çocukları oturttular.

Diyarbakır, bugün yıllar sonra yeniden terör örgütü provokasyonuyla karşı karşıya geldi..

Günler öncesinden DEM Parti'nin çağrı yapmasının ardından bugün terör örgütü sempatizanları, Diyarbakır Valiliği tarafından yasaklanan eylem için toplandı.

İstasyon Meydanı'nda yapılmak istenen mitinge 'kentin huzur ve güvenliği' gerekçesiyle izin verilmemesine rağmen DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ile Tülay Hatimoğulları ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Serra Bucak, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan, milletvekilleri, partililer kentin en işlek yeri olan Ofis Semtinde yer alan Ekinciler Caddesi'nde bir araya geldi.

PKK sempatizanlarından çocuk istismarı: Diyarbakır'da polise karşı kullandılar!

BARİKATIN KARŞISINA ÇOCUKLARI OTURTTULAR

Bebek katili Öcalan lehine slogan atan ve polisin barikatlarla kapattığı İstasyon Meydanı'na ulaşmak isteyen PKK sempatizanları, yine çocukları kullandı..

Polis barikatının karşısına çocukları oturttular.

PKK sempatizanlarından çocuk istismarı: Diyarbakır'da polise karşı kullandılar! - Resim : 2

"DİŞE DİŞ, KANA KAN, SENİNLEYİZ ÖCALAN" SLOGANLARI

Öte yandan alanda toplanan PKK sempatizanları "PKK halktır, halk burada", "Dişe diş, kana kan, seninleyiz Öcalan" sloganları da attı.

PKK sempatizanlarından çocuk istismarı: Diyarbakır'da polise karşı kullandılar! - Resim : 3

GÖZALTINA ALINDILAR

Emniyet güçleri, PKK terör örgütü elebaşı bebek katili Öcalan lehine slogan atanları tek tek gözaltına aldı.

PKK sempatizanlarından çocuk istismarı: Diyarbakır'da polise karşı kullandılar! - Resim : 4

 

PKK sempatizanlarından çocuk istismarı: Diyarbakır'da polise karşı kullandılar! ile ilgili etiketler Diyarbakır Abdullah Öcalan PKK terör terörist

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bir grup Bursaspor taraftarından Köfteci Yusuf'a tezahüratlı destek!

Bir grup Bursaspor taraftarı, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ürünlerinde domuz eti tespit edildiği açıklanan Köfteci Yusuf'a destek oldular. Yeşil-Beyazlı taraftarlar, Köfteci Yusuf'un bir şubesine giderek önce yemek yediler. Daha sonra da tezahüratlar yaparak Köfteci Yusuf'a desteklerini dile getirdiler. Kameraya yansıyan o anlar ise sosyal medyada viral oldu...