Playstation Plus Haziran 2024 ücretsiz oyunları! PS Plus Haziran 2024 oyunları

Haziran 2024'te PlayStation Plus abonelerini sevindirecek ücretsiz oyunlar ortaya çıktı. 2024'ün 6. ayında, oyunseverlerin dört gözle beklediği PlayStation Plus katmanına yeni eklenen ücretsiz oyunlarla dolu olacak. Sony'nin abonelik hizmeti, oyunseverlere her ay yeni deneyimler sunmak amacıyla PS Plus Essential, Extra ve Deluxe olmak üzere üç farklı katmana ayrılıyor. Peki, Haziran 2024 Playstation Plus oyunları neler? İşte, Playstation Plus Haziran 2024 oyunları!

Sony'nin PlayStation Plus platformu, abonelerine her ay ücretsiz olarak sunulan oyunlarla popülerliğini koruyor. Haziran 2024 için heyecanla beklenen oyunların duyurusu ise merakla bekleniyor. Haziran ayının gelmesiyle birlikte Sony, PlayStation Plus abonelerini sevindirecek bir duyuru yaptı. PlayStation Plus'a eklenecek oyunlarla ilgili detaylar paylaşıldı. Peki, Haziran 2024 Playstation Plus oyunları neler? İşte, Playstation Plus Mayıs 2024 oyunları!

Playstation Plus Haziran 2024 ücretsiz oyunları! PS Plus Haziran 2024 oyunları

PLAYSTATİON PLUS HAZİRAN 2024 ÜCRETSİZ OYUNLARI

PlayStation Plus, Haziran 2024'te üyelerine toplamda 2600 TL değerinde üç muhteşem oyun sunuyor. İşte bu ayın heyecan verici ücretsiz oyunları;

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake | PS4, PS5

SüngerBob ve Patrick, Denizkızının Gözyaşları ile dileklerini gerçekleştirirken evrenin kumaşını yanlışlıkla parçalar ve birbirinden ilginç dünyalara açılan portallar oluştururlar. Şövalyeler, kovboylar, korsanlar ve tarih öncesi salyangozlar gibi karakterlerle dolu bu kaotik dünyada, SüngerBob kozmik kostümleriyle durumu kurtarmaya çalışacak. Hazır olun, bu renkli ve eğlenceli macerada SüngerBob ile kozmik dansa katılın!

AEW: Fight Forever | PS4, PS5

Arcade güreş oyunlarının heyecanını modern All Elite Wrestling (AEW) dokunuşlarıyla birleştiren AEW: Fight Forever, oyunculara 50'den fazla güreşçiyi kontrol etme şansı sunuyor. Çevrimiçi iş birliği modu, takım manevraları ve 10’dan fazla oyun modu ile güreş severler için tam bir şölen. Unsanctioned Lights Out ve Falls Count Anywhere gibi özel modlar, 40'tan fazla silah, kariyer modu ve mini oyunlar ile AEW: Fight Forever’da aksiyon hiç bitmiyor.

Streets Of Rage 4 | PS4

Beat 'em up türünün efsanevi serisi Streets of Rage, dördüncü oyunu ile geri dönüyor. El çizimi grafikler ve etkileyici müziklerle zenginleştirilen Streets of Rage 4, klasik serinin ruhunu modern oyun dinamikleri ile birleştiriyor. Eski dostlar ve yeni düşmanlarla dolu bu oyunda, parmaklarınızın dansına hazır olun!

Playstation Plus Haziran 2024 ücretsiz oyunları! PS Plus Haziran 2024 oyunları ile ilgili etiketler Playstation
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.