Polise 36 kurşun sıkmış! Kılıç: Bu üçüncü saldırı oldu, son sanda kurtuldum

Fatih Haseki Sultan Mahallesi’nde silahlı baskın yapılan TÜMYAD Başkanı Salih Kılıç, SuperHaber’e konuştu. Kılıç ,dün gece yapılan baskın ve saldırıdan son anda kurtulduğunu belirterek ”Bu derneğimize ve bana yapılan üçüncü saldırı .Gelen sahte kimlikli ve silahlı kişi, polise tam 36 kurşun sıkmış. Bölücü terör örgütü PKK ve FETÖ’den şüpheleniyorum. Yakalananlar sadece maşa" dedi.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Fatih Haseki Sultan Mahallesi’nde faaliyet gösterenTürk Yardımlaşma Derneği,TÜMYAD silahlı baskına uğramıştı.

POLİSE 45 DAKİKADA 36 KURŞUN SIKMIŞ

TÜMYAD’a dün gece saat:22:10 sıralarında gelen iki kişiden biri,dernek başkanı Salih Kılıç’a polis süsü vererek geldi ve önce kimliğini istedi. Ancak Kılıç vermek istemeyince aralarında sözlü tartışma çıktı. TÜMYAD’da meydana gelen silahlı kişi Kılıç ile tartışırken o sırada dernekte bulunan dernek genel sekreteri Dilek Başyeşil dışarı kaçarak 155 Polis İmdat’ı aradı.

Kısa sürede derneğe gelen motosikletli yunus polisleri saldırgana “silahını at ve teslim ol” çağrısı yaptı. Ancak silahlı saldırgan teslim olmadı ve polislere ateş etmeye başladı. Polise tam 45 dakika ateş eden silahlı saldırganın, mermisinin bitmesi ile teslim oldu.

 

KILIÇ: PKK VE FETÖ’DEN ŞÜPHELENİYORUM

Fatih Haseki Sultan Mahallesi’nde silahlı baskın yapılan Türk Yardımlaşma Derneği (TÜMYAD) Başkanı Salih Kılıç SuperHaber’e konuştu. Kılıç, dün gece yapılan baskından son anda kurtulduğunu söyledi:

"Bu derneğimize ve bana yapılan üçüncü saldırı. Bundan dört yıl önce evime kapı aralığından önce gaz sıkıp bizi bayılttıktan sonra ardından eve girerek ağzıma bir şeyler sürerek beni zehirlemek istemişlerdi. Hastanede zor kurtuldum. Bundan iki yıl önce de derneğimize silahlı saldırı yapıldı. Biz Türk şehit asker ve polisler ile sivil kişiler adına muhtaç kişilere yardımlar yapıyoruz. Bizim Türk Yardımlaşma Derneği olmamızdan rahatsız olanlar olduğunu biliyoruz. Kimseden korkmadan TÜMYAD olarak faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Gelen sahte kimlikli ve silahlı kişi genel sekreteriniz Dilek Hanıma kapıdan girerken eliyle sus işareti yapıyor.

Dilek Hanım da beni tanıyan biri olduğunu zannederek susuyor. Bu kişiler bana gelerek belinde de silahını teşhir ederek kimliğimi istedi. Kapıdan girmeden önce 3-4 el ateş etmişler. Ben bu kişileri kimliğimi istemesinden ve polis süsü vermesinden şüphelendim. O sırada Dilek arkadaşımız da sessizce dışarı çıktı. Bu kişilerin bana,dışarıda ateş edildiği bahanesi ile polis süsü de vererek kaçıracaklarını ve canıma kast edeceklerini düşünüyorum. Zaten bu kişiler ihbar üzerine gelen polise de teslim olmadılar. Bu kişi 45 dakika boyunca polise tam 36 kurşun sıkmış. Ben başımıza gelenlerden başta bölücü terör örgütleri PKK ve FETÖ’den şüpheleniyorum. Yakalananlar sadece maşa. Polis her şeyi ortaya çıkaracaktır."

Polise 36 kurşun sıkmış! Kılıç: Bu üçüncü saldırı oldu, son sanda kurtuldum ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Çıplak vatandaşa kasabalı dayağı! "Böyle gezmeye utanmıyor musun?" deyip dövdüler

Mardin'de sokakta çıplak halde dolaşan kişi, çevredekiler tarafından dövülüp polise teslim edildi. Olay, cep telefonuyla kayda alındı. Gözaltına alınan şüpheli, sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.