Pompei filmi konusu nedir? İşte Pompei oyuncuları!

Bu akşam KANALD ekranlarında yayınlanacak Pompei filmi sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar Pompei filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Pompei filmi konusu nedir? İşte Pompei oyuncuları!

Pompei filmi konusu nedir? Sorusu sinemaseverler tarafından sorulmaya başlandı. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Pompei filminin oyuncuları da araştırılıyor. Peki Pompei filmi konusu nedir? İşte Pompei oyuncuları!

POMPEİ FİLMİNİN KONUSU

Küçük yaşta köle edilmiş ancak sonra yeteneği ve cesaretiyle gladyatör olmuş olan Kelt kökenli Milo, bir köle taciri tarafından satın alınıp Roma'dan Pompeii'ye götürülür. Yolda karşılaştıkları bir kafile, şehrin yöneticisinin kızı Cassia'yı taşımaktadır. Burada Milo ile Cassia arasında bir aşk başlar. Pompeii'de de gladyatör olarak çarpışan Milo, derken kendini ve hayatının aşkını kurtarmak için zamana karşı yarışırmak zorunda kalır. Çünkü Vezüv Yanardağı patlayıp tüm Pompeii kentini lavdan bir tabakayla örtmek üzeredir.

POMPEİ OYUNCULARI

Kit Harington, Emily Browning, Kiefer Sutherland, Carrie Anne Moss

Pompei filmi konusu nedir? İşte Pompei oyuncuları! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Toroğlu'nun Osimhen yorumu Galatasaraylıları çok kızdıracak: Avrupalı geri zekalı ya biz alıyoruz!

Futbol yorumculuğu yapan eski hakem Erman Toroğlu, Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen hakkında olay olacak açıklamalarda bulundu. Youtube'da yayınlanan SkySpor kanalına katılarak açıklamalarda bulunan Toroğlu, sarı-kırmızılı yönetimin transferde harcadığı paralar nedeniyle adeta yerden yere vurdu.