Popstar Mehtap Yılmaz, pavyon dansıyla gündeme gelen Nez'e ateş püskürdü! ''Acilen jartiyerle...''

Popstar Mehtap Yılmaz, katıldığı programda son dönemde akım haline gelen pavyon dansıyla gündem olan Nez'e ateş püskürdü.

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı ve başrol olduğu İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı performansı çok konuşulmuştu. Ergüçlü'nün pavyon dansının ardından Dilber akımı başlamıştı. Pavyon dansına ve pavyon elbiselerine olan ilgi artmıştı. 

Popstar Mehtap Yılmaz, pavyon dansıyla gündeme gelen Nez'e ateş püskürdü! ''Acilen jartiyerle...''

Survivor yarışmacısı Sema Aydemir ve Gülşen de yaptıkları pavyon dansı ile gündeme gelmişti. Pavyon dansının popülerleşmesinin ardından birçok isimden tepki gelmişti. Pavyon dansına tepki gösteren bir isim de Popstar Alaturka yarışmasıyla adını duyuran Mehtap Yılmaz oldu. Yılmaz, pavyon dansı videosu çekenler için "Bunların hepsini alacaksın bir pavyona koyacaksın, bunlar burada 15 gün dansçı olarak masa masa gezecekler o hayatın gerçek yüzünü görecekler, sonra da “bizi kurtarın” diye yalvaracaklar" demişti.

Popstar Mehtap Yılmaz, pavyon dansıyla gündeme gelen Nez'e ateş püskürdü! ''Acilen jartiyerle...'' - Resim : 2

MEHTAP YILMAZ'DAN NEZ'E SERT SÖZLER!

Mehtap Yılmaz yine çok konuşulacak bir açıklama ile gündeme geldi. Bugün Aramızda Kalmasın programına konuk olan Popstar Mehtap, pavyon dansı yapan Nez'e adeta ateş püskürdü.

Popstar Mehtap Yılmaz, pavyon dansıyla gündeme gelen Nez'e ateş püskürdü! ''Acilen jartiyerle...'' - Resim : 3

Nez'in jartiyerle kamera karşısına geçip dans ettiğini gören Mehtap Yılmaz, ''Beynine oksijen gitmiyor herhalde. Böyle göbek atmakla olmuyor. Bu dansla bu kıyafetle bu jartiyeriyle acilen pavyona başlasın' dedi.

Popstar Mehtap Yılmaz, pavyon dansıyla gündeme gelen Nez'e ateş püskürdü! ''Acilen jartiyerle...'' - Resim : 4

 

 

Popstar Mehtap Yılmaz, pavyon dansıyla gündeme gelen Nez'e ateş püskürdü! ''Acilen jartiyerle...'' ile ilgili etiketler Mehtap Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.