Popstar Salih Zülüfoğlu kimdir?

Popstar 2018 Salih Zülüfoğlu kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Ekranların en çok sevilen programlarından biri olan Popstar yeniden ekranlara döndü. Salih Zülüfoğlu ise dün akşamki performansı ile gündeme geldi. Bu konu hakkında araştırma yapan vatandaşlarımız için detayları derledik. 1994 doğumlu olan Zülüfoğlu Bursa'da dünyaya geldi. Peki, Salih Zülüoğlu kimdir? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Salih Zülüfoğlu kaç yaşında? Bir döneme damgasını vuran yarışma programı Popstar yeniden ekranlara gelmeye başladı. Yıllar sonra Kanal D'de yeniden başlayan Popstar 2018'in ilk bölümüne Edirneli yarışmacı Salih Zülüfoğlu damga vurdu. Bu konuda araştırma yapan vatandaşlarımız için detayları derledik. Peki, Popstar 2018 Salih Zülüfoğlu kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Popstar_2018_Salih_Zulufoglu_kimdir_Kac_yasnda_Ne_is_yapyor_Nerelifsa

SALİH ZÜLÜFOĞLU KİMDİR, NERELİ?

Salih Zülüfoğlu'nun doğum yeri Bursa. İki kardeşi bulunan Salih, 23 yaşında, evli ve bir çocuk babası. Salih Daha önce de Yetenek Sizsiniz ve X Faktor yarışmasına da katılmıştı.

Yarışma öncesindeki tanıtımda açıklamalar yapan Salih Zülüfoğlu, “Ben eskiden okula giderken Popstar’ı izliyordum. Annem sabah okula gideceğim için uyumamı istiyordu. Banyodan çıkarıyordu annem beni, sobamız vardı. Sobanın arkasında titriyordum, Popstar’ı izliyordum. Allah’ım hep dua ediyordum. İnşallah bende böyle sahnelerde olurdum. İnşallah bende böyle şarkılar okurum. İnşallah bende bir gün ünlü olurum. Bende şimdi Popstar sahnesinde olacağım” şeklinde konuştu.

8632599

"TAM BİR SAHNE ADAMI"

Salih Zülüfoğlu "Devlerin Aşkı Büyük Olur" şarkısını seslendirdi ve Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan, Can Bonomo ve Deniz Seki'den 100 tam puan aldı. Ersoy Salih Zülüfoğlu'na övgüler dizerek “Bu iş bu kadar olur. Geçmiş olsun evladım. Muhteşem. Bir icra bu kadar güzel olur. Sizi tebrik ediyorum. Yalnız düzgün okumakla kalmadınız efendim. Artistliğinizi de koydunuz. Tam bir sahne adamı. Ruhlara hitap ettiniz. Seslerin gözüne gözüne bastınız” dedi.

JÜRİ ÜYELERİ KİMLER?

Geçen yıllarda Osmantan Erkır'ın sunduğu Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan, Ebru Gündeş gibi isimlerin jüri üyeliğini yaptığı Popstar Alaturka yarışmasının, 7 Mart 2018 Çarşamba günü başlayacağı, jüride ise Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan, Deniz Seki ve Can Bonomo'nun yer alacağı iddialar arasında.

fhdhfdPopstar_2018_Salih_Zulufoglu_kimdir_Kac_yasnda_Ne_is_yapyor_Nereli

POPSTAR ALATURKA TARİHÇE

Popstar Alaturka, Alaturka-Arabesk-Fantazi-Pop müziğe yeni sesler kazandırmak için Star TV'de yayınlanan yarışma programı.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Osmantan Erkır'ın üstlendiği ve Jüri üyesi olarak; Gülben Ergen, Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan ve Metin Akpınar bulunmaktadır.

Hasret isimli yarışmacı 7 Ocak 2007'de Popstar Alaturka'nın birincisi oldu ve 100.000 TL para ödülünü kazandı. Hasret TV müzik yarışmalarının ilk kadın kazananı oldu.

Popstar Alaturka Yarışmasının 6. sezonu, yapımcıların almış olduğu bir karar ile, son Popstar Alaturka olarak yapıldı. Bu son yarışmanın birincisi Gaziantep'li 115 aday numarası ile yarışan Murat Şanlı oldu. Murat Şanlı 4. sezon da birinci olan İhsan'la beraber Gaziantep'in bu yarışma da çıkardığı ikinci birinci yarışmacı oldu.

2009 yılında FOX'a geçti. Son programın finali 21 Haziran 2013 günü yayınlandı.

KANAL D

Kanal D, Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Doğan Holding'in Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanallarından biridir. Tüm Türkiye'ye yayın yapan ulusal kanal, genelde dizi filmleriyle ön plana çıkmıştır ve 84 yerli ve 13 yabancı dizi ile, 93 yerli ve 9 yabancı dizi yayınlamış Show TV'den sonra en çok sayıda televizyon dizisi yayınlamış Türk televizyon kanalıdır. 2009 yılı itibarıyla Türkiye'de en çok izlenen kanal ünvanını elde etmiştir. Kanalın spor müdürü İlker Yasin'dir.

TARİHÇE

Ayhan Şahenk ve Aydın Doğan tarafından ortak kurulmuştur. 16 Eylül 1993'te test yayınına ve 19 Aralık 1993'te başlamıştır. Kanalın hisseleri 16 Ekim 1994 tarihinde Aydın Doğan'a emanet verildi ve kanalın logosu değişerek bugünkü hâlini almıştır. 2004 yılında, analog yayının yanı sıra sayısal yayın yapmaya da başlamıştır. Diğer tüm Avrupa ülkelerine Türkçe yayın yapan Almanya merkezli Euro D kanalın Türkiye dışındaki şubesidir. Kanal D, ayrıca Türkiye'de yüksek çözünürlükle (HD) yayın yapan ilk ulusal televizyon kanalı olan Kanal D HD'yi yayına sokmuştur. Kanal D'de yayınlanan birçok program, bu kanaldan yüksek çözünürlükle izlenebilmektedir. 5 Eylül 2005'ten 16 Ocak 2013'e kadar Kanal D Ana Haber Bülteni'ni hafta içi Mehmet Ali Birand sunmuştur. 3 Kasım 2014'ten beri Kanal D Ana Haber Bülteni'ni hafta içi Cüneyt Özdemir, hafta sonu ise Serdar Cebe sunmaktadır. Spor Gündemi'ni Hafta İçi Emre Tilev, Hafta sonu ise Gökhan Telkenar sunmaktadır. 32. Gün programını her Perşembe gecesi Mehmet Ali Birand sunmuştur. Sihirli Annem, Yaprak Dökümü, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kuzey Güney, İntikam, Kavak Yelleri, Aşk-ı Memnu, Hanımın Çiftliği, Öyle Bir Geçer Zaman ki gibi Kanal D'nin en çok beğenilen dizileri arasında yer almıştır. Kanal D 2005 yılından itibaren her yıl Türkiye'nin en çok izlenilen kanalı durumundadırç

Kanal, 20 Nisan 2011'de logosunu üç boyutlu yapmış ve logonun ortasındaki daire dönen bir küre olmuştur. Mayıs 2013'ten itibaren Kanal D dizileri engelsiz.kanald.com.tr adresinde görme engelliler için sesli betimleniyor, işitme engelliler için işaret dili ile anlatılıyor. Ayrıca altyazılarla destekleniyor.

Kanal D, 1 Temmuz 2013'te 16:9 (geniş ekran) yayına geçti.

Popstar Salih Zülüfoğlu kimdir? ile ilgili etiketler salih zülüfoğlu kimdir kaç yaşında nereli
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.