Prens William ile Kate'in aşkları böyle başlamış... Meğer Dantelli elbisesine vurulmuş!

Prens ve Düşes ilk kez Almanya'ya geliyorlar. Genç kraliyet çifti benzersiz aşk hikayelerinin yanı sıra, tarzları ve cazibeleriyle de gönülleri fethetti.

İlk görüşte aşk mı?
William ve Kate'in yolları 2001'de St.Andrews Üniversitesi'nde kesişti. O günlerde herhalde İngiltere'nin en popüler çifti haline geleceklerini tahmin etmemişlerdir. Her ikisi de sanat tarihi okudu. Ortak yanları olmasına rağmen başta sadece iyi arkadaşlardı. Hatta aynı öğrenci yurdunda kaldılar.

eryer

William taht sırasında 2'nci
Prens Charles ve Prenses Diana'nın ilk oğlu olan William, 21 Haziran 1982'de doğdu. Cambridge Dükü, babasından sonra İngiliz tahtına geçiş sıralamasında ikinci sırada. Bu durum onu büyüdüğünde soyluların en çok rağbet gören bekarlarından biri yaptı.

trurtu

Kate zengin orta sınıftan
Kate Middleton, Willam'dan yaklaşık altı ay önce dünyaya geldi. Babası bir hava servis şirketi danışmanı, annesi uçuş görevlisiydi. Daha sonra parti malzemeleri satan kendi şirketlerini kurdular ve iyi bir servete kavuştular. Kate böylece iyi okullarda okuyabildi.

Aşkları böyle mi başladı?
William ve Kate'in aşk hikayesinin en önemli anlarından biri 2002'de St.Andrews'da düzenlenen bir yardım defilesiydi. Kate podyuma şeffaf bir dantel elbiseyle çıktı. William'ın Kate'e burada aşık olduğu söylenir. 2003'te çift oldular. Kıyafet ise 9 yıl sonra açık artırmada 90 bin euroya satıldı.
Etkileyici bir taştan daha fazlası

2010'da William Kate'e Kenya tatili sırasında 14 elmasla çevrili 18 karat bu safir yüzük hediye etti. Yüzüğün maddi değerinin ötesinde güçlü bir manevi değeri de vardı. Yüzük 1997 yılında trajik bir şekilde hayata veda eden William'ın annesi Diana'ya aitti. Prens yüzük sayesinde düğün gününde annesini yanında hissedeceğini söylemişti.

rtutu

Doğal poz
Ünlü fotoğrafçı Mario Testino'ya göre bu tanınmış poz bir tesadüfün eseri. İki saatlik bir çekimin sonunda Testino hala mükemmel bir kare yakalayamadığını düşünüyordu. Çekim bitmek üzereyken çift bir radyatörün önünde birbirine sarıldı. Testino'nun bu hakiki kucaklaşmayı yakaladığı doğal poz tüm dünyaya ulaştı.

eryeryer

Ve düğün çanları çaldı
29 Nisan 2011'de William ve Kate dünya evine girdi. 1950'lerin tarzındaki gelinlik gerçekten gözalıcıydı. Duvağı yaklaşık 3 metre uzunluğundaydı. Diana'nınkinden 5 metre daha kısaydı. Kate Middleton resmen Cambridge Düşesi oldu.

Gülümseyin lütfen!
İki aile birleşti: Düğünden sonra, Windsorlar ve Middeltonlar aile fotoğrafı için Buckingham Sarayı'nın taht odasında bir araya geldi.

ryery

Genç Prens George
Tıpkı babasına benziyor. Küçük Prens George 22 Temmuz 2013'te St. Mary's Hastanesi'nde doğdu. Aynı yüzyılda, tahtın sıralı üç varisinin hayatta olması ilk kez gerçekleşti. Charles, oğlu William ve torunu George, Mayıs ayında Kate'in kızkardeşi Pipa Middleton'un düğününde bir arada görüntülendi.

Bu bir kız! Prenses Charlotte dünyaya geldi
Prens George'un doğumundan iki yıl sonra, 2 Mayıs 2015'te Londra'daki Tower Bridge (Kule Köprüsü) William ve Kate'in kızı Charlotte Elizabeth Diana'nın doğumunu duyurmak için pembeye büründü. Kraliyet orkestrası Stevie Wonder'ın "Isn't She Lovely" şarkısını çaldı ve kardeşinin doğumunda olduğu gibi top atışı yapıldı. Prenses fotoğrafta 1 yaşında.

rturt

Başkanla tanışırken sıradışı kıyafet
Eski ABD Başkanı Obama da genç prensle tanışma fırsatını kaçırmadı. Biraz utangaç görünen George başkanı bornozla karşıladı. Barack Obama ve eşi Michelle, doğum gününde George'a başkanın köpeği Bo'nun peluş bir oyuncağını hediye etti.

reyery

Hindistan'a devlet ziyareti
2016'da Hindistan'a yaptıkları yedi günlük gezide Mumbai'deki Banganga Su Tankı'nda suya yaprak bıraktıkları geleneksel bir törenle karşılandılar. Ziyaretleri sırasında kriket oynadılar, Mumbai'de bir gecekonduya konuk oldular.

Mükemmel aile Almanya'ya geliyor
Genç kraliyet ailesi kesinlikle büyüleyici. İşte bu nedenle İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson AB ile yürütülen Brexit görüşmeleri için yapacağı Avrupa seyahatinde çifti "dostluk eli" uzatmak amacıyla geziye davet etti. 19 Temmuz'da Almanya'ya düzenleyecekleri ilk ortak ziyarette sempati kazanmak adına sevimli çocuklarını da yanlarında getirecekler.

Prens William ile Kate'in aşkları böyle başlamış... Meğer Dantelli elbisesine vurulmuş! ile ilgili etiketler prens düşes tarz elbise
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.