Prigojin erken havlu atabilir: Wagner'in ofisleri aranıyor

Rusya hükümeti, paralı asker grubu Wagner'e karşı dört koldan harekata devam ediyor. Wagner Grubu'nun Petersburg'da sahip olduğu işyerlerinde aramalar yapıldığı ve Prigojin'i mali olarak zor durumda bırakacak hamlelerin de yapıldığı belirtiliyor.

Marmara Üniversitesinden Prof. Dr. İlyas Kemaloğlu, "Prigojin'in "isyanı" uzun sürmez." diyerek, Wagner Grubu'nun Petersburg'daki ofislerinin aranmaya başlandığını ifade etti.

MALİ GÜCÜ ÇABUK BİTECEK

Putin yönetiminin yaptığı bu hamle sonrası Wagner Grubu'nun mali gücünün yetersiz kalacağı ve çabuk havlu atabileceği belirtiliyor. Bilindiği gibi Wagner Grubu'nun en büyük maddi gücü aslında Rusya hükümetinden geliyordu.

Putin bugün yaptığı açıklamada bu darbe kalkışmasına çok sert bir biçimde yanıt vereceklerini belirtmişti. 

UKRAYNA SALDIRILARI DA ARTTI

Wagner nedeniyle bölgenin karışık olması kaynaklı Ukrayna güçlerine fırsat vermemek için Rusya hava saldırılarını arttırdı.

Bu saldırıların artması Avrupa Birliği'ni de yanı başındaki savaşın daha da büyümesi neticesinde rahatsız etmeye başlamış durumda.

Prigojin erken havlu atabilir: Wagner'in ofisleri aranıyor ile ilgili etiketler Wagner Grubu Yevgeniy Prigojin Rusya
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir Çiğli'de öfkelenen sendika temsilcisi müdürün odasına balyozla daldı!

İzmir Çiğli'de Genel İş Sendikası Karşıyaka Garajı Temsilcisi Oğuzhan Alkan, ESHOT Garaj Müdürünün odasına balyozla daldı. Sinirden kendini kaybeden Alkan, balyozla makam odasının masasını parçaladı.