Provokatörler SAHA EXPO'yu hedef almak istedi! Hakan Fidan'a tepki çeken soru...

 712 yerli, 760 civarında da yabancı firmanın katıldığı SAHA EXPO'da bir grup provokatör İngiliz BAE Systems firması üzerinden provokasyon çıkarmak istedi. Hakan Fidan’a, ‘Savunma Sanayi Fuarı’nda İsrail’e silah tedariği yapan firmanın ne işi var?’ sorusunu soran vatandaşa korumalar müdahale etti. 

SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı, Cumhurbaşkanlığı himayesinde, 6 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığının (SSB) desteğiyle İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) düzenlendi. 

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı'nı ziyaret ederler arasındaydı.

Provokatörler SAHA EXPO'yu hedef almak istedi! Hakan Fidan'a tepki çeken soru...

BAE SYSTEMS FİRMASI ÜZERİNDEN PROVOKASYON ÇABASI

 712 yerli, 760 civarında da yabancı firmanın katıldığı SAHA EXPO'da bir grup provokatör İngiliz BAE Systems firması üzerinden provokasyon çıkarmak istedi. 

Daha önce Azerbaycan'la Türkiye'nin arasını açmak isteyen grup, şimdi de SAHA EXPO'da şov yaptı. 

Türkiye'nin yerli ve milli savaş uçağı KAAN'a destek veren İngiliz BAE Systems'ın SAHA EXPO'ya katılmasını bahane eden bir grubun provokasyonu engellendi.

Hakan Fidan’a, ‘Savunma Sanayi Fuarı’nda İsrail’e silah tedariği yapan firmanın ne işi var?’ sorusunu soran vatandaşa korumalar müdahale etti. 

 

TÜRKİYE'NİN SAVAŞ UÇAĞI KAAN, BAE SYSTEMS DESTEĞİYLE GELİŞTİRİLDİ

Türkiye'nin yerli ve milli savaş uçağı KAAN da İngiliz BAE Systems desteğiyleTürk Havacılık ve Uzay Sanayii tarafından geliştirildi. 

TUSAŞ ile BAE Systems (İngiltere) arasında KAAN geliştirmesine yönelik ‘Ana İlkeler Sözleşmesi’ (Heads of Agreement) 28 Ocak 2017 tarihinde, anlaşma tutanağı ise 10 Mayıs 2017’de imzalandı. 

TUSAŞ ve BAE Systems arasındaki iş birliği sözleşmesi 25 Ağustos 2017 tarihinde imzalanarak yürürlüğe girmiştir. KAAN’da Hv.K.K.lığı harekât isterlerini karşılayabilmek amacıyla belirlenen çift motorlu KAAN konfigürasyonunda kullanılması hedeflenen özgün Motor Geliştirme Projesi yürütülmekte. 

 

Provokatörler SAHA EXPO'yu hedef almak istedi! Hakan Fidan'a tepki çeken soru... ile ilgili etiketler Hakan Fidan SAHA İstanbul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Teröristbaşı Fethullah Gülen'e stadyumda ayin: Tekbir yerine İncil'den pasajlar!

1999 yılından itibaren Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşayan geçtiğimiz günlerde ölen Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen için Pensilvanya'da bir stadyumda cenaze töreni düzenlendi. Terörist Gülen'in cenaze namazını örgütün önde gelen isimlerinden Suat Yıldırım kıldırdı. Elebaşı için düzenlenen cenaze töreninde tekbir getirilmesi yasaklanırken tabut başında bir kardinal İncil'den pasajlar okundu.