PSG, G.Saray maçına en güçlü kadrosuyla çıkıyor!

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak mücadelede Galatasaray'ı ağırlayacak Paris Saint Germain(PSG), temsilcimiz karşısına güçlü kadrosuyla çıkmayı planlıyor.

Dün akşam yaptığı basın toplantısında, Galatasaray karşısında oyunlarını geliştireceklerini dile getiren PSG Teknik Direktörü Thomas Tuchel'in Kylian Mbappe ve Neymar gibi dünya yıldızlarını ilk 11'de sahaya süreceği ifade ediliyor.

''KAZANMAK İSTİYORSAK, BU ÇOK ÖNEMLİ''

Neymar ve Mbappe olmaksızın kalite olarak eksik kaldılarını dile getiren Alman teknik adam, "Galatasaray karşısında oyunumuzu bir adım daha geliştirmeyi bekliyorum. Takım olarak oynamak zorundayız. Kazanmak istiyorsak, bu çok önemli" diye konuştu.

''CAVANİ'YE SÜRE VERECEĞİM''

Sakatlıktan sonra toplarlanma evresine giren Edinson Cavani'ye az da olsa süre vermeyi düşündüğünü söyleyen Tuchel, "Mümkün olursa ona birkaç dakika süre vereceğim. Toparlanmaya ihtiyacı var" ifadelrini kullandı.

PSG, G.Saray maçına en güçlü kadrosuyla çıkıyor!

PSG muhtemel 11'i: Navas; Dagba, Diallo, Silva, Kurzawa; Marquinhos, Paredes, Draxler; Di Maria, Neymar, Mbappe

Galatasaray muhtemel 11'i: Muslera; Mariano, Donk, Marcao, Nagatomo; Nzonzi; Lemina, Seri, Belhanda, Ömer Bayram; Falcao

PSG, G.Saray maçına en güçlü kadrosuyla çıkıyor! ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi PSG tuchel
GÜNÜN VİDEOSU

Ankara'da kadınlara özel pavyon açıldı! "Tarlaları pavyonda yemeyin"

Ankara'da kadınlara özel olarak açılan pavyon videosu sosyal medyada büyük ilgi gördü. O anlara ait görüntülerde kadınlar oyun havası eşliğinde göbek atarken, bir sosyal medya kullanıcısı ise erkeklere gönderme yaparak, "Dikkat edin tarlaları pavyonda yemeyin" yorumunda bulundu.