Putin, Türkiye'ye mi geliyor? Kremlin'den Erdoğan-Putin zirvesi açıklaması!

Kremlin, BRICS Zirvesi sonrası Putin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek için Türkiye'yi ziyaret edeceğini belirtti.

BRICS Zirvesi 20-24 Ekim tarihinde Rusya'nın Kazan şehrinde düzenlenecek. Kritik zirveye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım gösterecek.

Kremlin tarafından yapılan açıklamada Erdoğan'ın BRICS Zirvesi kapsamında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya gelebileceği belirtildi.

PUTİN ANKARA'YA GELECEK Mİ?

Kremlin tarafından yapılan açıklamada "Putin ile Erdoğan Rusya'nın Kazan bölgesindeki BRICS Zirvesi'nde görüşebilir. Hazırlıklar tamamlandıktan sonra Putin'in Erdoğan ile görüşmek için Türkiye'yi ziyaret edeceğini umuyoruz." ifadeleri kullanıldı.

ERDOĞAN "DAVETLİ LİDER" OLARAK KATILMIŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2018 yılında Güney Afrika'da düzenlenen 10. BRICS Zirvesi'ne 'davetli lider' olarak katılmıştı.

Zirvede BRICS liderleriyle aile fotoğrafı çekiminde yer alan Başkan Erdoğan, daha sonra zirve kapsamındaki BRICS Outreach Çalışma Toplantısı'na katılmıştı.

Putin, Türkiye'ye mi geliyor? Kremlin'den Erdoğan-Putin zirvesi açıklaması! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Vladimir Putin Rusya Kremlin
GÜNÜN VİDEOSU

Çıplak vatandaşa kasabalı dayağı! "Böyle gezmeye utanmıyor musun?" deyip dövdüler

Mardin'de sokakta çıplak halde dolaşan kişi, çevredekiler tarafından dövülüp polise teslim edildi. Olay, cep telefonuyla kayda alındı. Gözaltına alınan şüpheli, sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.