Putin'den yeni açıklama: Ukrayna'nın yapması gereken tek şey masaya oturmak

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Ukrayna ile süren gerilim hakkında yeni bir açıklama yaptı. Putin, “Kiev’in yapması gereken tek şey masaya oturmak” ifadelerini kullandı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Belaruslu mevkidaşı Aleksandr Lukaşenko ile Moskova’da gerçekleştirdiği görüşme sonrası basın toplantısı düzenledi.

Putin, yaptığı açıklamada, Rusya ve Belarus ordularının Belarus’ta gerçekleştirmekte oldukları ortak tatbikatın Ukrayna ya da başka bir taraf için tehdit oluşturmadığını kaydetti.

Ukrayna’nın doğusunda gerilimin artmasına ilişkin Rusya lideri, "Tam olarak şu anda Donbass’taki durumun tırmandığını gözlemliyoruz" dedi.

Putin, Ukrayna’nın doğusundaki krizi sonlandırma çabalarında ilerleme sağlanmadığını ve siyasi danışmanlar düzeyinde sürdürülen temasların bir sonuç vermediğini kaydederek, "Kiev’in yapması gereken sadece, Donbass temsilcileri ile müzakere masasına oturmak ve krizin çözümü üstünde anlaşmak. Bu, ne kadar erken olursa o kadar iyi olur" ifadelerini kullandı.

Putin'den yeni açıklama: Ukrayna'nın yapması gereken tek şey masaya oturmak ile ilgili etiketler Vladimir Putin Rusya Ukrayna
GÜNÜN VİDEOSU

Meriç Erkan ve Yaşar Alptekin'den Ahu Tuğba'nın cenaze töreninde ilginç hareket!

Ahu Tuğba’nın cenaze töreninde karşılaşan Meriç Erkan ve Yaşar Alptekin, birbirlerini coşkuyla kucaklayarak havaya kaldırdı. Sosyal medyada paylaşılan o anlar tepki topladı.