Rakamlar inanılmaz! İsmail Küçükkaya’dan CHP’li belediyelerin israf itirafı

Halk Tv sunucusu İsmail Küçükkaya, ”Aşırı popüler sanatçıların etkisi altına girmiş bizim belediye başkanları. İsimlere tek tek baktık, 20 tane isim var elimde.” dedi. Küçükkaya’nın bu sözleri ile CHP’li belediyelerin kamu kaynaklarını sözde sanatçılara peşkeş çekilmesini itiraf ettiği ifade edildi.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

CHP’nin kanalı Halk Tv’de izleyenleri hayrete düşüren bir haber yayınlandı.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA İTİRAF GİBİ İSRAF HABERİ SUNDU

Halk Tv’ye yüksel bir ücret ile transfer edilen İsmail Küçükkaya,itiraf gibi haber sundu.Küçükkaya haberlerde,”Aşırı popüler sanatçıların etkisi altına girmiş bizim belediye başkanları.İsimlere tek tek baktık,20 tane isim var elimde.”dedi.Küçükkaya’nun bu sözleri ile CHP’li belediyelerin kamu kaynaklarını sözde sanatçılara peşkeş çekilmesini itiraf ettiği ifade edildi.

KİM BU İSRAFÇI CHP’Lİ BELEDİYELER VE SANATÇILAR?

Küçükkaya haberinin devamında,israf eleştirisi yaptığı belediyeleri ve sanatçıları isim vermeden şu şekilde açıkladı.”Bir tanesi 1.7 milyon lira almış İstanbul'daki bir belediyeden.Bir tanesi 5 milyon.Sadece bana değil,tüm organizasyona diyor.Bir tanesi 3 milyon TL’ye anlaşmış.Bir büyük sanatçıya da 10 milyon lira teklif etmişler de kabul etmemiş.Ya yazıktır, günahtır arkadaşlar.Kolaycılık yapıyorsunuzda.”dedi.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL BU YAYINA NE CEVAP VERECEK?

Öte yandan,Halk Tv’de ki israf açıklaması sonrası,özellikle sosyal medyadan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e serzenişte bulunulduğu ifade edildi.Yorumlarda seçim öncesi ve sonrası konuşmalarla,kamu kaynaklarının kullanılmaması gerektiğini savunan ve israfı önlemekten bahseden Özel’in,bu habere kayıtsız kalmaması gerektiği belirtildi.

Rakamlar inanılmaz! İsmail Küçükkaya’dan CHP’li belediyelerin israf itirafı ile ilgili etiketler İsmail Küçükkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Adana ve çevre illerde görüldü: Dev meteor böyle düştü!

Adana ve çevresinde görülen bir meteor sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde yeşil parlak bir topun hızla yeryüzüne yaklaştığı görüldü.