Ramo 26. bölüm fragmanı izle!

Ramo 26. bölüm fragmanı izlemek isteyen dizinin takipçiler, bu akşam ekrana gelen son bölümle heyecanlı dakikalar yaşadı. Esra Bilgiç'in başrol oynadığı Ramo 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ramo 26. bölüm fragmanı izle bağlantısı araştırılmaya başlandı. Cuma akşamları SHOW TV'de ekrana gelen sevilen dizi Ramo 26. bölüm fragmanı, dizinin son bölümünün bu akşam ekrana gelmesinin ardından merak ediliyor. Peki, Ramo yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

RAMO 26. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ramo 25. bölüm özeti

Ramo, Hasan, Doğan ve Şahin, Fidan’ın ölümüne neden olan Yavuz’un peşine düşmüşlerdir. Ramo, Yavuz’u bulmak için hem Serdengeçtilerden hem de Cihangir’in kullandığı mesaj ağından yararlanmak ister.

Ramo 25. bölüm fragmanı izle! Ramo yeni bölüm fragmanı tanıtım

Cihangir de Yavuz’un Vasili’yle işbirliği yaptığını öğrenir ve adamlarını Yavuz’un peşine takar. Yavuz, dört bir yandan sıkışmıştır artık.

Ramo 25.Bölüm Full İzle (Tek Parça - Son Bölüm) video izle

Sibel de bütün enerjisiyle Ramo’ya yardım ediyordur. Ramo, Yavuz’u bulduğunda hiç beklemediği, çok büyük bir sürprizle karşılaşır.

Ramo 26. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Ramo ramo 26. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kahraman Mehmetçik, Irak'ta teröristlerin inlerine kadar girdi!

Mehmetçik, teröristlerin inlerine giriyor. Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde teröristlere ait mağara tespit edildi. Mağarada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.