Rasim Ozan Kütahyalı'dan boşanan Nagehan Alçı yeni bir aşka yelken açtı!

Rasim Ozan Kütahyalı ile şiddet gördüğü gerekçesiyle 2023 yılında boşanan Habertürk Gazetesi Yazarı Nagehan Alçı, yeni bir aşka yelken açtı. Alçı, Rasim Ozan'ın birlikteliğini öğrendikten sonra yaptıklarını anlatarak şaşkınlık yarattı.

Gazeteci Nagehan Alçı, anlaşmalı olarak boşandığı eşi Rasim Ozan Kütahyalı'dan psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğü gerekçesiyle geçtiğimiz yıl boşanmıştı. Rasim Ozan Kütahyalı ile şiddet gördüğü gerekçesiyle Nagehan Alçı, yeni bir aşka yelken açtı. Alçı, Rasim Ozan'ın birlikteliğini öğrendikten sonra yaptıklarını anlatarak şaşkınlık yarattı.

"BEN BOŞANMIŞ BİR İNSANIM"

Boşandıktan sonra bir süre sessizliğini koruyan Negahan Alçı, son olarak konuk olduğu Nevşin Mengü'nün programında yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu. Yabancı bir diplomat ile birliktelik yaşadığını ifade eden Alçı, "Rasim bunu duyduktan sonra birkaç tane hat çıkarıp kendini polis gibi lanse ederek sağa sola mesaj atmış. Ben boşanmış bir insanım. Annemle de çocuklarımla da tanıştırdım. Yıllarca yaşadığım kabustan sonra kendimi mutlu hissettim" dedi.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan boşanan Nagehan Alçı yeni bir aşka yelken açtı! ile ilgili etiketler Nagehan Alçı Rasim Ozan Kütahyalı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Terastan düşen ve cama tutunarak kurtulan genç yaşananları anlattı

Artvin'de terasta fotoğraf çekilmek isterken dengesini kaybedip düşerken son anda tuvaletin penceresine tutunarak hayatta kalan genç, yaşadığı korku dolu anları anlattı.