Reha Muhtar'ın beyninde kanama durdu sabah uyandırılacak

Evindeki merdivenlerden düşerek ağır yaralanan ve bilinci kapanan Reha Muhtar yoğun bakımda entübe edilmişti. Halen Maslak’ta özel bir hastanede tedavi gören ve beynindeki kanamanın durduğu belirtilen Reha Muhtar için bu gecenin kritik olduğu öğrenildi. İzole Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi görmekte olan Reha Muhtar’ı doktorların sabah erken saatlerde uyandırmaya çalışacakları ifade edildi.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Ünlü gazeteci Reha Muhtar için geri sayımın başladığı öğrenildi.


EVİNDE DÜŞEREK YARALANDI YOĞUN BAKIMA ALINDI


Gazeteci Muhtar iki gün önce Sarıyer Baltalimanı'ndaki yalısında merdivenlerden düşmüştü. Düşerken başını çarpan Muhtar’ın bilicinin kapandığı ve solunumunun durduğu ifade edilmişti. Oğlu Poyraz tarafından çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılan Muhtar'ın ilk müdahalenin ardından entübe edildiği açıklanmıştı. Ünlü gazetecinin düşme sonucu beyin kanaması geçirdiği ortaya çıkmıştı.


İZOLE YOĞUN BAKIMDA BİR GÖZÜNÜ AÇIP KAPADI


Maslak’da bulunan özel bir hastanenin entübe halde tedavi gören Muhtar’dan ilk iyi işaretin bugün geldiği belirtildi. SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre Muhtar bir ara bir gözünü açtı ve kapadı. Ancak doktorların, solunum cihazına bağlı olan Muhtar’ın göz açıp kapamasının bilinçli olmadığını değerlendirdiği bilgisi alındı.

REHA MUHTAR PERŞEMBE SABAHI UYANDIRILMAYA ÇALIŞILACAK

Öte yandan Reha Muhtar'ın bugün yapılan tetkiklerden sonra beynindeki kanamanın durdurulduğu bilgileri yayılmıştı. Yine güvenilir kaynaklardan alınan bilgilere göre, İzole Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi görmekte olan Reha Muhtar’ı doktorların sabah uyandırmaya çalışacakları ifade edildi. Muhtar’ın uyandırılmasının ardından kanama sonrası beyninde ne kadar hasar kalıp kalmadığının da ortaya çıkacağı kaydedildi.

 

Reha Muhtar'ın beyninde kanama durdu sabah uyandırılacak ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünya liderlerine çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Toplumlarımızı zehirleyen her türlü nefret söylemine, ırkçılığa ve aşırı sağ akımlara karşı demokrasilerimizi korumak zorundayız. Tüm bu hedefleri gerçekleştirmek için ihtiyacımız olan, çok taraflı sistemi dünyanın beşten büyük olduğu şiarını merkeze alarak adalet ve hakkaniyet ekseninde yeniden şekillendirmektir” dedi.