Reha Muhtar'ın oğlu gerçekleri anlattı! Yalanı elinde patlayan Deniz Uğur bütün suçlayıcı açıklamalarını sildi

Reha Muhtar, düşme sonucu hastaneye kaldırıldı ve entübe edildi. Muhtar’ın ikizlerinin annesi Deniz Uğur, oğlu Poyraz’ın bu süreçte kendisine gösterilmediğini, oğlunun Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı tarafından alıkonulduğunu iddia etmişti. Reha Muhtar'ın oğlu Poyraz yayınladığı video ile gerçekleri anlattı. Yalanı elinde patlayan Deniz Uğur, sosyal medya hesabından bütün suçlayıcı açıklamalarını sildi.

Reha Muhtar önceki gece saat 01.00 sıralarında evinin merdivenlerinden düşerek yaralandı. Oğlu Poyraz’ın araması üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi burada gerçekleştirdi. Hastaneye kaldırılan Muhtar’ın düşmeye bağlı olarak ciğerine darbe aldığı öğrenildi. Yoğun bakımda olan gazeteci entübe edildi. Aile ve hastane yönetiminden henüz resmi bir açıklama gelmedi. Reha Muhtar’ın tedavisi Maslak Acıbadem Hastanesi’nde devam ederken kızı Ayşe Nazlı da babasının durumuyla yakından ilgileniyor.

DENİZ UĞUR, 'OĞLUMU KAÇIRDILAR' DİYEREK ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDI

Reha Muhtar’ın ikizlerinin annesi Deniz Uğur da kaza sırasında evde olan oğlu Poyraz’a ulaşamadığını açıkladı. Instagram hesabından video yayınlayan Uğur, çocuğunun Ayşe Nazlı tarafından kendisine gösterilmediğini iddia etti: “Çocuğuma ulaşamıyorum, çocuğumun nerede olduğunu bilmiyorum. Hastaneden Poyraz’ı Nilüfer’in de kızı Ayşe Nazlı’nın aldığını söylüyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Son derece öfkeliyim. Şu anda karakola gidiyorum, haklarında çocuk kaçırmaktan şikayetçi olacağım.”

REHA MUHTAR'IN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Deniz Uğur’un sözlerinin ardından Reha Muhtar’ın avukatı Mustafa Demiral bir açıklama yayınladı: “Poyraz bazen hastanede babasının yanında bazen de evine gidip gelmektedir. Poyraz daha önceleri annesinin yanında kalmak istemediğini defaatle resmi makamlar önünde beyan etmiştir. Bu süreçte dahi annesine gitmek istemediğini beyan etmektedir.” Mahkeme daha önce kızları Mina’nın velayetini Deniz Uğur’a, oğulları Poyraz’ı ise Reha Muhtar’a vermişti.

NİLÜFER'DEN YANIT!

Nilüfer, Deniz Uğur’un iddialarını kabul etmeyerek “Ayşe Nazlı’nın tek yaptığı kardeşine destek olmak. Amacı ne kaçırmak ne de başka bir şey olabilir. Tek dileğimiz Reha Muhtar’ın bir an önce iyileşmesi” dedi.

''İĞRENÇ BİR İFTİRA''

Nilüfer'den çocuk kaçırma iddialarına ilişkin yeni açıklama geldi. Çocuk kaçırma iddialarının asılsız olduğunu söyleyen Nilüfer şu ifadeleri kullandı:

''Çocuk kaçırma ve alıkoyma gibi bir şey söz konusu değildir. Tamamı iğrenç bir iftiradır. Ben 4 gündür Bodrum’dayım. Kızım İstanbul’da. Dün gelişen olayları anlatayım. Dün sabah beni kızım aradı çok üzgündü, 'Poyraz beni aradı, entübe edilmiş' dedi, Ayşe hemen hastaneye git dedim. Poyraz hastanedeydi. Reha oğluyla yemekten dönerken merdivenden düştü ve solunumu durdu. Evde başka kimse olmadığı için Poyraz komşudan yardım istedi. Poyraz gece saatlerinde hastaneydi. Poyraz ablasını aradı, annesini aramadı. Ayşe Nazlı hastaneye gittiğinde ağlıyordu. Bana 'Poyraz eve gitmek istiyor' dedi. Köpek ve kedilerine bakmak istiyor ve eşyalarını almak istiyor. Reha beyin evine gittiler. Bir telefon geldi. ‘Ayşe Nazlı Poyraz’ı hastaneye getirsin yoksa suç duyurusunda bulunacağız dediler.’ Bu iftirayı atanlar hakkında şunu söylemek istiyorum. Mahkemeye vermek istemiyorum çünkü bu kötülüklerle uğraşamam. Lütfen iyi insan olun.''

POYRAZ TÜM GERÇEKLERİ VİDEO İLE ANLATTI

Reha Muhtar'ın oğlu Poyraz Reha Muhtar'ın instagram hesabından kaçırılmadığını annesinin iddialarının yalan olduğunu açıkladı. Poyraz'ın açıklaması şöyle: "Sosyal medyada görüyorum. Annem benim kaçırıldığımı iddia ediyor. Ama ben kaçırılmadım ablamdan rica ettim beni babamın evine götür diye ve beni götürdü. Benim burada kedim var köpeğim var. Onlara bakmam gerekiyor. Cihan ağabey var komşumuz. Ablam var Ayşe Nazlı. Bakın ben evdeyim. Ben burada mutluyum. Cihan ağabey ile playstation oynuyoruz. Beşiktaş maçları izliyoruz. Ben burada çok mutluyum ben başka bir yere gitmek hiç istemiyorum." dediği paylaşımını "Ben babamın evinde kalmak istiyorum" notuyla paylaşarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Adalet Bakanlığını mantionladığı görüldü.

DENİZ UĞUR PAYLAŞIMLARINI SİLDİ

Reha Muhtar'ın oğlu Poyraz yayınladığı video ile gerçekleri anlattı. Yalanı elinde patlayan Deniz Uğur, sosyal medya hesabından bütün suçlayıcı açıklamalarını sildi.

Reha Muhtar'ın oğlu gerçekleri anlattı! Yalanı elinde patlayan Deniz Uğur bütün suçlayıcı açıklamalarını sildi ile ilgili etiketler Reha Muhtar Deniz Uğur
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünya liderlerine çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Toplumlarımızı zehirleyen her türlü nefret söylemine, ırkçılığa ve aşırı sağ akımlara karşı demokrasilerimizi korumak zorundayız. Tüm bu hedefleri gerçekleştirmek için ihtiyacımız olan, çok taraflı sistemi dünyanın beşten büyük olduğu şiarını merkeze alarak adalet ve hakkaniyet ekseninde yeniden şekillendirmektir” dedi.