Reyting sonuçları: 15 Temmuz Pazartesi

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 15 Temmuz Pazartesi reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 14 Temmuz Pazar reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Ayrıntılar haberimizde...

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reyting sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 15 Temmuz Pazartesi reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

Reyting sonuçları: 15 Temmuz Pazartesi

REYTİNG SONUÇLARI: 15 TEMMUZ SALI

Total'de 1.sırada TRT1’de izleyiciyle buluşan “İspanya-İngiltere UEFA Euro 2024 Karşılaşması”, 2. sırada TRT1’de izleyiciyle buluşan “UEFA Euro 2024 Kupa Töreni”, 3.sırada TV8’de ekrana gelen “Masterchef Türkiye” yer aldı.

AB'de 1.sırada “İspanya-İngiltere UEFA Euro 2024 Karşılaşması”, 2.sırada “UEFA Euro 2024 Kupa Töreni”, 3.sırada “Masterchef Türkiye” yer aldı.

 

 

 

Reyting sonuçları: 15 Temmuz Pazartesi ile ilgili etiketler reyting 15 Temmuz
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.