Rıza Çalımbay: Galatasaray'dan iki ismi de istedik

Galatasaray, sol bek oyuncusu Uğur Çiftçi için Demir Grup Sivasspor ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, SABAH Spor'a yaptığı açıklamada transfere dair tüm detayları anlatırken, Galatasaray'dan istedikleri 2 oyuncunun da ismini açıkladı. İşte detaylar...

Galatasaray, Uğur Çiftçi için Demir Grup Sivasspor ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Transferin detaylarını anlatan Rıza Çalımbay, Galatasaray'dan istedikleri iki oyuncunun ismini açıkladı. İşte detaylar...

Rıza Çalımbay: Galatasaray'dan iki ismi de istedik

Devre arası transfer döneminde kadrosuna sol bek ve forvet takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'da çalışmalar devam ediyor.

Özellikle sol beke yerli oyuncu transferi yapmak isteyen sarı-kırmızılılar, birçok önemli isimle görüşmelerini sürdürüyordu.

Antalyaspor'dan Güray Vural ve Medipol Başakşehir'den ayrılan Hasan Ali Kaldırım'la ilgilenen Galatasaray'da gündeme son olarak Sivasspor'dan Uğur Çiftçi gelmişti.

BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞILDI

A Spor'un verdiği son dakika bilgisine göre Galatasaray, Uğur Çiftçi için Demir Grup Sivasspor ile büyük ölçüde anlaştı.

Sarı-kırmızılıların Sivasspor'a bu transfer için 600 bin Euro bonservis ve Emre Taşdemir'i takasta verdiği iddia edildi.

''NETLEŞEN BİR DURUM YOK''

Transferle ilgili çıkan iddiaların ardından Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, SABAH Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, Galatasaray'ın Uğur Çiftçi'ye teklif yaptığını doğrularken dikkat çeken ifadeler kullandı. "Uğur Çiftçi için Galatasaray'la görüştük ancak netleşen bir durum yok." diyen Çalımbay, "Uğur gideceği için sol bek ihtiyacımız olacağından, Galatasaray'dan Emre Taşdemir'i de istedik." diye konuştu.

Rıza Çalımbay: Galatasaray'dan iki ismi de istedik - Resim : 2

"YUSUF DEMİR'İ İSTEDİK"

30 yaşındaki sol bekin Sivasspor'un yarın Kayserispor'la deplasmanda oynayacağı maçın kamp kadrosunda yer aldığını belirten Rıza Çalımbay'dan, Galatasaray'dan bir başka ismi daha istediklerini açıkladı.

Rıza Çalımbay: Galatasaray'dan iki ismi de istedik - Resim : 3

Başarılı teknik adam Yusuf Demir'i talep ettiklerini söylerken, "Ayrıca bu transferden bağımsız olarak Yusuf Demir'i de kiralık olarak istedik." ifadelerini kullandı.

Bu sezon 22 maçta forma giyen 30 yaşındaki Uğur Çiftçi, 5 asist yaptı.

Rıza Çalımbay: Galatasaray'dan iki ismi de istedik ile ilgili etiketler Uğur Çiftçi Galatasaray Rıza Çalımbay Sivasspor Yusuf Demir
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.