Rize'de "Trabzonlu Bakan" Uraloğlu’na Rize-Artvin Havalimanı tepkisi

Rize’nin Çayeli ilçesinde evlerin kapılarına bildiriler dağıtan vatandaşlar Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Rize-Artvin Havalimanı seferlerini bilerek sabote ettiğini iddia etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun memleketi Trabzon'a "iltimas" sağladığı ifade edilen el ilanlarında "Dikkat Trabzonlu Ulaştırma Bakanı Abdul Kadir Uraloğlu Rize – Artvin Havaalanını bilerek ve istiyerek sabote ediyor. Şikayet edebilmeniz için AK Parti Genel Merkezi Tel: 0312 204 50 00” ifadelerine yer verildi.

Olay53'te yer alan habere göre; Türkiye'nin ve Avrupa’nın 2'nci, dünyanın 5'inci deniz üzerine inşa edilen havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı sefer ve güzergah eksikliği dolayısıyla yüzde 50 kapasite ile hizmet verirken yaklaşık 5 milyar TL yatırımın atıl hale getirilmeye çalışılmak istenmesi Rize’de tepki ile karşılanmaya devam ediyor.

TRABZON'DA YOLCU SAYISI AZALMASIN DİYE

Abdulkadir Uraloğlu’nun memleketi Trabzon'daki denize dolgu yıllık 15 milyon yolcu kapasiteli  Trabzon Havalimanının yolcu sayısının azalmasını engellemek için Rize-Artvin Havalimanı ile Ordu-Giresun Havalimanı’na ihtiyaç olan seferlerin konulmadığı iddia edildi.

Öte yandan, 2,5 yıldır beklenen Antalya seferinin Ekim ayı sonunda başlayacağı açıklandı.

Rize'de "Trabzonlu Bakan" Uraloğlu’na Rize-Artvin Havalimanı tepkisi

 

Rize'de "Trabzonlu Bakan" Uraloğlu’na Rize-Artvin Havalimanı tepkisi ile ilgili etiketler Rize-Artvin Havalimanı Abdulkadir Uraloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Gülşah Durbay'dan özel hayatıyla ilgili iddialara videolu yanıt: Hepsini tek tek mahkum ettireceğim

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde 36 yaşında belediye başkanı seçilen Gülşah Durbay, özel hayatına ilişkin dün ortaya atılan yazıya sert tepki gösterdi. CHP'li başkan, X hesabından paylaştığı videoda "kolon kanseri" olduğunu da açıkladı.