Rize'deki Burger King açılışında İsrail’i protesto etmek isteyen vatandaş tekme tokat dövüldü

İsrail ürünlerini boykot rüzgarına kapılan Rizeli bir vatandaş, şehirde açılışı yapılan Burger King şubesini protesto etmeye kalkınca saldırıya uğradı. Milyonlarca lira harcayıp şehre yatırım yapan ve franchise alan iş insanının yakınları, şahsı tartakladı.

Rize'de Burger King açıldı, "İsrail malı" diye protesto etmeye kalkan vatandaş iş yeri sahibin yakınlarından dayak yedi.

Merkez Çarşı mahallesi TOKİ açık AVM de hizmete giren Burger King şubesinin açılışına çok sayıda vatandaş ve şehrin ileri gelenleri katıldı.

Rizeninsesi isimli sitede yer alan habere göre; İsraillin saldırılarını Burger King Rize şubesinin açılışında protesto eden bir vatandaş saldırıya uğradı. Tekme tokat dövülen protestocu vatandaş olay yerinden başkasına ait bir aracı alıp kaçarak kurtuldu. Olayla ilgili Polis inceleme başlattı.

Rize'deki Burger King açılışında İsrail’i protesto etmek isteyen vatandaş tekme tokat dövüldü

Rize'deki Burger King açılışında İsrail’i protesto etmek isteyen vatandaş tekme tokat dövüldü ile ilgili etiketler Rize
GÜNÜN VİDEOSU

Gülşah Durbay'dan özel hayatıyla ilgili iddialara videolu yanıt: Hepsini tek tek mahkum ettireceğim

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde 36 yaşında belediye başkanı seçilen Gülşah Durbay, özel hayatına ilişkin dün ortaya atılan yazıya sert tepki gösterdi. CHP'li başkan, X hesabından paylaştığı videoda "kolon kanseri" olduğunu da açıkladı.